Το Επιμελητήριο Ξάνθης έκοψε την πίτα του

Με σεμνότητα και πλήθος κόσμου γιορτάστηκε και φέτος το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Με σεμνότητα και πλήθος κόσμου γιορτάστηκε και φέτος το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, παρουσία του Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. κ. Γιώργου Παυλίδη, του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Α.Μ.-Θ. κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, του Δημάρχου Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά, του Δημάρχου Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου, του εκπροσώπου του Διοικητή του Δ’ Σ.Σ., του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων – Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης κ. Θανάσης Πατσατζής, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμιος Μίλκογλου, εκπροσώπων της Ο.Ε.Β.Ε Ν. Ξάνθης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ.κ. Λομβαρδέας Μιχάλης, Ηλιάδης Θωμάς, Κιρατζή Ερκάν, Μποζ Ραμαδάν, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κα. Ελένη Πολυχρονιάδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων κ. Γαλανόπουλος Σπύρος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ. Αβδήρων κ. Χατζόπουλος Νικόλαος, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και περιφερειακός σύμβουλος κ. Χατζηγκενέ Ιρφάν, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπούτος Ιωάννης, ο π. δήμαρχος Σελέρου και περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινων. Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη – Σταυρούπολη: Νέα Εποχή» κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή συσπείρωση Ξάνθης κ. Κολλάρος Γεώργιος, ο π. Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, η π. Αντιδήμαρχος Ξάνθης κα. Δέσποινα Παρτσαλίδου, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Φ.Α. Τοπείρου κ. Γιοβανόπουλος Άγγελος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Π.Α.Π. Τοπείρου κ. Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Γιώργος Πανίδης.

Επίσης, παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές των κομμάτων, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, πλήθος επιχειρηματιών – μελών και φίλων του επιχειρείν και του Επιμελητηρίου Ξάνθης καθώς και διακεκριμένοι νομικοί της Ξάνθης.

Το φλουρί των επισήμων κέρδισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Το δώρο που ήταν ένα φλουρί κωνσταντινάτο, το κέρδισε ο ταμίας της ΟΕΒΕ Ν. Ξάνθης κ. Δημήτρης Καραπαναγιωτίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αργυροί Ολυμπιονίκες Ρομποτικής του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης. Τον Αλέξανδρο Πανταζίδη, τον Χάρη Παπαδάκη, τον Βασίλη Κόκκινο και τον προπονητή – καθηγητή πληροφορικής κ. Αθανάσιο Μπαλαφούτη

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button