Και σε άλλα με υγεία… και καλά κρασιά τον Αύγουστο…!

Η αξιοκρατία σ’ αυτή τη χώρα δικαιώνεται με την τοποθέτηση του συζύγου (Αργύρη Αργυρίου) της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, ως διευθύνοντα σύμβουλο σε νέα ΔΕΚΟ, η οποία προς το παρόν δεν έχει αντικείμενο εργασίας, με παχυλότατο μισθό που μετά το θόρυβο αποποιήθηκε.

Η εταιρεία θα ασχοληθεί μελλοντικά, με τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου, που σήμερα, λόγω της ρωσοτουρκικής κρίσης έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις και δε θα έχει αντικείμενο εργασίας.

Η αξιοκρατία σ’ αυτή τη χώρα δικαιώνεται με την τοποθέτηση του συζύγου (Αργύρη Αργυρίου) της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, ως διευθύνοντα σύμβουλο σε νέα ΔΕΚΟ, η οποία προς το παρόν δεν έχει αντικείμενο εργασίας, με παχυλότατο μισθό που μετά το θόρυβο αποποιήθηκε.

Η εταιρεία θα ασχοληθεί μελλοντικά, με τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου, που σήμερα, λόγω της ρωσοτουρκικής κρίσης έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις και δε θα έχει αντικείμενο εργασίας.

Εύγε κα Χαρά Καφαντάρη, δικαίως κόπτεστε στα τηλεοπτικά πάνελ για ισονομία και ισοπολιτεία, για τις αρχές, τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ, της αριστερής κυβέρνησης.

“Αξιος ο μισθός” τους συζύγου σας και δικαίωση του “αγώνα” σας.

Εν κατακλείδι, απλά και κατανοητά: ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε μία νέα ΔΕΚΟ για να βολευτούν τα δικά του παιδιά.

Και σε άλλα με υγεία… και καλά κρασιά τον Αύγουστο…!

 

Φρόντισε άμεσα η συγκυβέρνηση να ενημερώσει τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, τα δικά της παιδιά, ότι με το νέο μισθολόγιο θα έχουν έστω οριακές αυξήσεις από 15 – 60 ευρώ σε βάθος τετραετίας.

Μην εκ πρώτης όψεως υποτιμάτε την αύξηση που θα δοθεί σε πάνω από 350.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Σηματοδοτεί ουσία και τύποις, επικοινωνιακά, ότι, οι ευνοούμενοι εργαζόμενοι του μη παραγωγικού, βαρύ, αναποτελεσματικού, προβληματικού και σπάταλου δημοσίου τομέα, μην ανησυχείτε δε θα υποστείτε καμία μείωση των αποδοχών σας, δε θα συμμετέχετε με τον οβολό σας στα οικονομικά προβλήματα του συνταξιοδοτικού και ασφαλιστικού προβλήματος των εργαζομένων της χώρας στον ιδιωτικό τομέα.

Μην ανησυχείτε δημόσιοι υπάλλληλοι… αφήστε τους “νεκρούς” του ιδιωτικού τομέα να προχωρούν, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

 

Τα βρήκαν κυβέρνηση και εργοδότες (με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή;) και το Μέγαρο Μαξίμου πανηγυρίζει κερδίζοντας την πρώτη επικοινωνιακή μάχη για το ασφαλιστικό.

Απήχαν, δεν κλήθηκαν στο “σκοτεινό θάλαμο – το λευκό κελί” των διαπραγματεύσεων το ΕΒΕΑ και η ΓΕΣΕΕ.

Κάποιοι ισχυρίζονται, ότι, υπήρχε προσυμφωνημένο πλάνο συζήτησης και ειλημμένες εκ των προτέρων αποφάσεις.

Λέτε, όλοι όσοι συμφώνησαν για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών (για να σωθούν τα ταμεία;) τα “πάρουν” από την πίσω πόρτα;

Σ’ αυτή τη χώρα όλα τα έχουμε δει, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε βιώσει.

FΗ τελευταία επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη βόρεια Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη μεταστροφή των ψηφοφόρων και την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτεί και το τέλος του Καραμανλισμού στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Τα ονόματα, η καταγωγή και οι φανέλες, αν δεν συνυπάρχουν συνδυαστικά με την πολιτική ιδυοφυϊα του άνδρα, δεν μπορούν να επιβληθούν στις σύγχρονες κοινωνίες, στην εποχή του διαδικτύου, του ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. με την ορμή της νιότης, τις υψηλού επιπέδου γνώσεις, της ενασχόλησης με την πολιτική, την εμπειρία του σε υπουργική θέση και με τα γονίδια της οικογένειας Μητσοτάκη, θ’ αποτελέσει έναν ισάξιο πολιτικό αντίπαλο του σημερινού πρωθυπουργού, ευελπιστώντας στην ανανέωση του κεντροδεξιού χώρου και στην επόμενη διακυβέρνηση της χώρας.

 

Αν και η Ν.Δ. έχει βάλει στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο ίδιος επιμένει, δίκην γραμματοσήμου – χαρτοσήμου, να κολλά σαν βδέλλα δίπλα στον Κώστα Καραμανλή, για λίγα δευτερόλεπτα πολιτικής επικοινωνίας.

Ο άλλοτε ισχυρός παίκτης του κεντροδεξιού χώρου, προσπαθεί ανεπιτυχώς να δημιουργήσει πολιτικά ερείσματα επιστροφής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Όταν σε ρίξει το άλογο, λέει ο λαός μας, το παίρνεις από το χαλινάρι και δεν το ξανακαβαλάς.

 

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης εξακολουθεί να εμμένει, να παροτρύνει και το νέο αρχηγό της ΝΔ να παλέψει για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών.

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι, σε εύλογο χρονικό διάστημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι θα σβηστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Τα γεγονότα μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ από τον Κεντρώο Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνουν ότι, μάλλον η Ενωση Κεντρώων θ’ αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα ύπαρξης στο πολιτικό στερέωμα και την πολιτική ζωή του τόπου.

Μην βλέπεις το σπίτι του γείτονα που έχει πρόβλημα, όταν το δικό σου κινδυνεύει άμεσα να καταρρεύσει από τον πολιτικό τυφώνα σαν χάρτινος πύργος κ. Λεβέντη.

 

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε το σήριαλ Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την αμοιβή των 16.000 ευρώ περίπου για τη μουσική παρουσία του στις γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη το 2015.

Το θέμα είχε αναδειχθεί από τοπικές εφημερίδες της πόλης και η αναδημοσίευση του στο γραπτό, ηλεκτρονικό και τηλεοπτικό τύπο, δημιούργησε τεράστιο σάλο και σχόλια.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εισέπραξε την αμοιβή (κατά τον ίδιο 8.000 ευρώ) μέσω βουλγαρικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών, για ν’ αποφύγει τη φορολογία 20% περίπου που ισχύει στη χώρα μας.

Δήλωση άγνοια για τη διαδρομή των χρημάτων και γεννάται το εύλογο ερώτημα, αν είναι η δήλωσή του (ότι κατατέθηκαν στο λογαριασμό του 8.000 ευρώ), ειλικρινής.

Ποια είναι η τύχη και η διαδρομή και των υπόλοιπων 8.000 ευρώ που κατατέθηκαν από το Δήμο Ξάνθης;

Ενας οικονομικός εισαγγελέας θα δώσει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε όλοι. Θα διελευκάνει την υπόθεση και θα μάθουμε γιατί ο Δήμος Ξάνθης δέχθηκε να κατατεθούν, για να μη φορολογηθούν τα χρήματα, στη βουλγαρική εταιρεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button