Επειγόντως ενίσχυση!!!

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη υποχρέωση του 2016 για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ από την οποία κι έχασε με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Αραβίδης (10’) – Μπαρμπόσα (53’) ενώ η ξανθιώτικη ομάδα που είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Σολτάνι στο 17’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 με το πέναλτι του Νιέτο που απέκρουσε ο Ανέστης στο 64’ και στο 91’ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη υποχρέωση του 2016 για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ από την οποία κι έχασε με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Αραβίδης (10’) – Μπαρμπόσα (53’) ενώ η ξανθιώτικη ομάδα που είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Σολτάνι στο 17’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 με το πέναλτι του Νιέτο που απέκρουσε ο Ανέστης στο 64’ και στο 91’ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη. Αυτή ήταν η 5η φετινή ήττα και 2η μακριά από την έδρα της για την SKODA ΞΑΝΘΗ που παρέμεινε στους 17 βαθμούς.
Στις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο 1ο λεπτό η κεφαλιά του Αραβίδη μετά το φάουλ του Μάνταλου πέρασε άουτ. Στο 9’ μετά από βαθιά πάσα ο Αραβίδης απείλησε κερδίζοντας κόρνερ. Στο 10’ ο Μάνταλος έκανε το σουτ, ο Τσέναμο απέκρουσε και ο Αραβίδης από κοντά έκανε το 1-0. Στο 13’ το φάουλ του Ερέα μπλόκαρε ο Ανέστης. Στο 16’ σε σέντρα του Σολτάνι, το γύρισμα του Νιέτο δεν βρήκε αποδέκτη στην περιοχή της ΑΕΚ. Στο 17’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Ισπανό να κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Σολτάνι με σουτ στην κίνηση να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 26’ το σουτ του Αραβίδη μπλόκαρε ο Τσέναμο. Στο 43’ και σε όμορφη επίθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά από σέντρα του Νιέτο από αριστερά, ο Σιμόες παραλίγο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη. Στο 45’ ο Τσέναμο νίκησε στο τετ α τετ τον Αραβίδη και στην εκτέλεση του κόρνερ ο τερματοφύλακας της ξανθιώτικης ομάδας απέκρουσε εντυπωσιακά και την ανάποδη κεφαλιά του Αραβίδη.
Στο 52’ άστοχο ήταν το σουτ του Βάργκας έξω από την περιοχή αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μπαρμπόσα με σουτ στην κίνηση μετά την πάσα του Βάργκας να κάνει το 2-1. Στο 64’ ο Λαμπρόπουλος έσπρωξε τον Καπετάνο μέσα στην περιοχή μετά την αντεπίθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ και το πέναλτι που καταλογίστηκε, το εκτέλεσε ο Νιέτο αλλά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε καθώς ο Ανέστης το απέκρουσε κρατώντας το 2-1 για την ΑΕΚ. Στο 88’ μετά τη σέντρα του Γουάλας, ο Λισγάρας έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 91’ μετά από κόρνερ του Λουσέρο, ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά όμως η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) – Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Σταθόπουλος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Στο 36’ έδειξε την κίτρινη στον Βασιλακάκη, στο 47’ στον Νιέτο, στο 57’ τον Σολτάνι, στον Ντίντακ στο 81’, στον Αραβίδη στο 84’ και στον Λισγάρα στο 85’.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Ντιντάκ, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος (71’ Κολοβέτσιος), Μπαρμπόσα (79’ Τζιμπούρ), Βάργκας (71’ Γιόχανσον), Αραβίδης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας (29’ Καρυπίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο (70’ Ντιμιτρόφ), Ερέα (58’ Καπετάνος), Σολτάνι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button