Μεσημέρι Σαββάτου η συναυλία των Émigré

 Η προγραμματισθείσα συναυλία των Émigré του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 14.00 το μεσημέρι. 

 

 Η προγραμματισθείσα συναυλία των Émigré του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 14.00 το μεσημέρι. 

 

Οι EMIGRE με ανανεωμένο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και πολλές pop & rock ελληνικές και ξένες συνθέσεις, διασκευασμένες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, έρχονται για να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

EMIGRE bio
Οι EMIGRE είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα της ποπ – ροκ σκηνής που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Πολλές οι συνεργασίες τους, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν: με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Αντώνη Ρέμο, τους Stavento, τον Γιώργο Μαζωνάκη τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Goran Bregovic κ.α.

Με τον φρέσκο ήχο τους, τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και την συνθετική καθοδήγηση του δημιουργού και κιθαρίστα Γιάννη “emigre” Χανιωτάκη, το συγκρότημα εξακολουθεί να λανσάρει μία νέα πρόταση στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας με 5 album [ΣΗΜΕΡΑ (2004), ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ (2007), ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ Second Edition (2008), LIVE…ΣΤΙΓΜΕΣ (2009), ΚΥΚΛΟΣ (2010)], 17 Singles και 3 Χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό τους. Τραγούδια τους έχουν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες τηλεοπτικών διαφημίσεων (Moritz, Εψα Light) ενώ με τις παραστάσεις τους αλωνίζουν την Ελλάδα κάθε χρόνο ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια!

Highlights στιγμές στην καριέρα των EMIGRE είναι η συμμετοχή τους στην Τελετή Λήξης των Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο στάδιο το 2011, η συμμετοχή τους στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Λυκαβηττό το 2008, η έκδοση μουσικού βιβλίου(παρτιτούρες) σε συνεργασία με τον Φίλιππο Νάκα υπό τον τίτλο «11 Στιγμές με τους EMIGRE», η απονομή Χρυσού δίσκου στο Αλ Τσαντίρι News τον Μάρτιο του 2008 για την διασκευή τους στα «Κόκκινα Γυαλιά», η συμμετοχή τους ως TV Guest στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» στον ALPHA, η συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2010, οι εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θες/νίκης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου το 2005 και το 2007.

Οι EMIGRE αποτελούνται από 6 άτομα, ενώ το πρόγραμμα τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, περιλαμβάνει πολλές pop & rock ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενορχηστρωμένες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button