ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το κέντρο προσχολικής αγωγής ¨Παιδική Πολιτεία¨για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ξάνθης. Γι΄αυτή την εκδήλωση αγάπης, συμμετοχής δημιουργήσαμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους.

Το κέντρο προσχολικής αγωγής ¨Παιδική Πολιτεία¨για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ξάνθης. Γι΄αυτή την εκδήλωση αγάπης, συμμετοχής δημιουργήσαμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους. Θα φιλοξενηθούν εργαστήρια για τα παιδιά, χριστουγεννιάτικη αγορά με καλλιτεχνήματα, ποικιλία εδεσμάτων και ροφήματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ΄όλο τον κόσμο στο πιάνο, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, συντριβάνι σοκολάτας και φυσικά θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες από έναν αληθινό παραμυθά με τη συνοδεία μουσικής.

Θα είναι μεγάλη τιμή να σας υποδεχθούμε στην εκδήλωση αυτή και να σας έχουμε δίπλα μας σε άλλη μια γιορτή αγάπης και προσφοράς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button