«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και 14 αριστούχων από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλουEurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και 14 αριστούχων από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλουEurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου 2015, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Για 13η χρονιά, η Eurobank, υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο έχει καθιερωθεί ως θεσμός με μεγάλη αναγνώριση μέσα από την βράβευση πάνω από 14.800 μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές και διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική του δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση και συγκεκριμένα στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, διαχρονικά, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. 

 

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Βαρνάβας Γιάγκου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλειος Ανατολίτης,  ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου Ευάγγελος Καραστερίου και Ηρακλής Τσακαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Σωτήριος Μαγόπουλος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέστησαν επίσης, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών Γεώργιος Μπουλάκης, ο τ. Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Περικλής Μήτκας,  ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας Νικόλαος Μουσιόπουλος, τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Γιώργος Ιωαννίδης και Χρήστος Αραμπατζής, καθώς και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού.

 

Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Βαρνάβας Γιάγκουεκ μέρους του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε ότι η Eurobank δεν είναι μια απρόσωπη τράπεζα, αλλά έχει κοινωνικό χαρακτήρα και επιβραβεύει τον κόπο των νέων ανθρώπων, τους άριστους και τους ενθαρρύνει προς όφελος του συνολικού καλού.

 

Στη συνέχεια ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Περικλής Μήτκας απευθυνόμενος στους αριστούχους, τους συνεχάρη για τον αγώνα τους μέχρι τώρα και τους ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική πορεία στις σπουδές και την επαγγελματική τους ζωή, και να ηγηθούν στους γνωστικούς τομείς που επιλέγουν.

 

Τέλος, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχάρη την Τράπεζα για το σημαντικό πρόγραμμα που προάγει την Παιδεία, ενώ προς τους αριστούχους σημείωσε ότι η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων τους και των θυσιών των οικογενειών τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να επενδύουν στη γνώση.

 

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 18. Συγκεκριμένα, στο Νομό Θεσσαλονίκης στο Γενικό Λύκειο Πεύκων,το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Κυριακή Τεξαλίδουκαι στο 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάςγια τον Στέργιο Σιούλη,στο Νομό Χαλκιδικής στο Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιώνγια την Ηλιάνα Ντόμι, στο Νομό Σερρών στο 4ο Γενικό Λύκειο Σερρώνγια τον Αλέξανδρο Μανάφη, στο Νομό Δράμας στο 1ο Γενικό Λύκειο Δράμαςγια τον Γεώργιο Καμπάνη, στο Νομό Έβρου στο 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδαςγια τη Βασιλική Χρυσοβαλάντω Παρουσίδου, στο Νομό Καβάλας στο 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλαςγια τον Νικόλαο Κουβαρά, στο Νομό Ξάνθης στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθηςγια τον Φώτιο Σιάμμενο, καθώς και στο Νομό Ροδόπης στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνήςγια τη Δήμητρα Καθολική Παπάζογλου.

 

Από την πλευρά της Eurobank, ομιλίες πραγματοποίησαν η Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος κα Ντίνα Παπαποστόλου, και ο  Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας και Πελατειακών Σχέσεων του Ομίλου κ. Μιχάλης Βλασταράκης. Στην ομιλία του, ο κ. Βλασταράκηςτόνισε ότι «Το πρόγραμμα αυτό, μέσα από την μακρόχρονη πορεία του αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει, έχει κατακτήσει κεντρική θέση στην κοινωνική δράση του Ομίλου μας. Κυρίως όμως έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση των τοπικών κοινωνιών και όλων όσων συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μέσα από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε, μαθαίνουμε και εμείς οι μεγαλύτεροι και παρακολουθώντας την πορεία τους, διαπιστώνουμε πως η σημασία της προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης, η σημασία της επιβράβευσης, η ευγενής άμιλλα, η αξιοκρατία, η αριστεία, η επιμονή και η υπομονή είναι αξίες που όχι μόνο παραμένουν διαχρονικές αλλά αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη για τη νέα γενιά. Αντίστοιχα, και για εμάς στηνEurobank αυτές οι ίδιες αξίες είναι η δική μας πηγή έμπνευσης, γνώμονας της δικής μας καθημερινής προσπάθειας και αποτελούν πρότυπο της συνολικής μας παρουσίας.

Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, εμείς στηEurobank πιστεύουμε ότι η συνέχιση και η υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των δεσμεύσεών μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στη νέα γενιά που είναι το μέλλον και η προοπτική της».

 

 

Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου, έλαβαν οι εξής:

 

 1. Ιωάννα Αγγελάκη από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας
 2. Αγάπη Αγγελοπούλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας
 3. Δήμητρα Αθανασά από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 4. Ράμι Αλ Μπελμπέϊσι από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μηχανιώνας
 5. Σαράντης Αλεξανδράκης από το Γενικό Λύκειο Διδυμότειχου
 6. Αναστασία Αλμπάνη από το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 7. Κωνσταντίνα Αποστολίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
 8. Διομήδης Αφεντούλης από το 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
 9. Ιωάννης Βαβαλιάρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 10. Γρηγόριος Βασιλάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
 11. Κυριακή Βαφείδου από το Γενικό Λύκειο Μαδύτου Θεσ/κης
 12. Μαρία Βλαχοπούλου από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
 13. Δέσποινα Γάκη από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσ/κης
 14. Ευστρατία Γανίτη – Ρουμελιώτου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
 15. Γεράσιμος Γεράρδος από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 16. Γεώργιος Γερασόπουλος από το 7ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 17. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος από το 1ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου (Σίνδου)
 18. Κωνσταντίνος Γιόκοτος από το Γενικό Λύκειο Ρεντίνας Θεσ/κης
 19. Στέργιος Γκούρας από το 32ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 20. Κυριάκος Δερμεντζίδης – Κρητικός από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος
 21. Δημήτριος Δημητρακόπουλος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο “Αριστοτελείου Κολλεγίου” Θεσσαλονίκης
 22. Ιωάννα Δημητρέλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
 23. Ξανθίππη Μαρία Δημητριάδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 24. Αθανασία Διαμαντούδη από το 2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
 25. Παναγιώτα Δρασιούδη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
 26. Απόστολος Ευαγγελίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Μίκρας
 27. Όλγα Ευφροσυνίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
 28. Πηνελόπη – Δανάη Ζαμάνη από το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 29. Κωνσταντίνος Ζαχαρίας από το Γενικό Λύκειο Ροδολίβους Σερρών
 30. Δημήτριος Ζιώγκας από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
 31. Αικατερίνη Ζλάτκου από το Γενικό Λύκειο Φερών Έβρου
 32. Αναστασία Ιακωβίδου από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Δράμας
 33. Αλεξάνδρα Ιωαννίδου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο “Ελληνικού Κολλεγίου” Θεσσαλονίκης
 34. Όλγα Κακαλή από το Γενικό Λύκειο Σουφλίου
 35. Ελισάβετ Κακουλίδου από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 36. Γεώργιος Καλαντζής από το 1ο Γενικό Λύκειο Τριανδρίας
 37. Μαρία Καμήλα από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
 38. Γεώργιος Καμπάνης από το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας
 39. Μιλτιάδης Καμπουρίδης από το 8ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 40. Κωνσταντίνος Καναβούρας από το 27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 41. Νικόλαος Καραβιδόπουλος από το 28ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 42. Λουκία Καραγιάννη από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 43. Αγγελική Καραϊσκάκη από το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
 44. Πέτρος Καρακάνας από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 45. Αλίκη Καρκάλα από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη”
 46. Ιωάννης Κασάπης από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης
 47. Νικόλαος Κάτος από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο – Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Σερρών
 48. Σπυρίδων – Αλέξανδρος Κατοστάρης από το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
 49. Άννα – Ταξιαρχούλα Κελεσίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών Θεσ/κης
 50. Γεώργιος Κερπινιώτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Βασιλικών Θεσ/κης
 51. Μυρτώ Κιουρτσή από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 52. Ελένη Κοπαΐλα από το 2ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
 53. Νικόλαος Κουβαράς από το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
 54. Βασιλική Κουβελόγλου από το Γενικό Λύκειο Βυρώνειας Σερρών
 55. Νικόλαος Κουγιώνης από το 12ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 56. Χριστίνα Κουρέα από το Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου Σερρών – Παλλατίδειο
 57. Καλυψώ Κουρτίδη από το 30ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 58. Παναγιώτα Κούτμα από το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών
 59. Ευμορφία Κουτσουμπέλια από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Εκπαιδευτήρια “Βασιλειάδη”
 60. Ραφαηλία Κασσιανή Κυριακοπούλου από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 61. Καλλιόπη Κωνσταντινίδου από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά
 62. Αφροδίτη Μαρία Κωνσταντούλη από το 2ο  Γενικό Λύκειο Θέρμης
 63. Γεωργία Λαφαζανίδου από το Γενικό Λύκειο Κ. Νευροκοπίου
 64. Αθανάσιος Λεοντής από το 2ο Γενικό Λύκειο Σερρών
 65. Σοφία Λεοντιάδου από το Γενικό Λύκειο Ηράκλειας Σερρών
 66. Αλέξανδρος Μανάφης από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών
 67. Αναστασία Μάντζαρη από το 3o Γενικό Λύκειο Εχεδώρου
 68. Μαργαρίτα Ματσουλιάδου από το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 69. Παρασκευάς Μαυρόπουλος από το Γενικό Λύκειο Δοξάτου Δράμας
 70. Ευαγγελία Μήτσα από το 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
 71. Χάρις – Κλειώ Μπαγιώκη από το Γενικό Λύκειο Αξιού
 72. Ιάσων Μπαρμπαρέσος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Φρυγανιώτη”
 73. Χριστίνα Μπεριντζή από το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών
 74. Παρασκευή – Χρυσούλα Μπλέτσα από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
 75. Βασίλειος Μπόγδανος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
 76. Σοφία Μπουλούκου από το Iδιωτικό Γενικό Λύκειο Ελληνογαλλικής Σχολής “Καλαμαρί” Θεσσαλονίκης
 77. Μαγδαληνή Μπουσνάκη από το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 78. Δημήτριος Μωυσίδης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Εκπαιδευτήρια Ο Απόστολος Παύλος”
 79. Κωνσταντίνος Νίκας από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας Θεσ/κης
 80. Ιωάννης Νικήτας από το 1ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
 81. Φωτεινή Νικολαΐδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Επανομής
 82. Ευαγγελία Ντόζη από το 1ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Μανώλης Ανδρόνικος”
 83. Ηλιάνα Ντόμι από το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών
 84. Χρυσάνθη Υβόν Ουέλλς από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
 85. Δημήτριος Παγώνης από το 7ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 86. Ανθή Παλάζη από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών
 87. Φωτεινή Παντσελή από το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας
 88. Βαλεντίνη Παπαγερά από το Γενικό Λύκειο Αγίου Γεωργίου Θεσ/κης
 89. Θεόδωρος Παπαγεωργίου από το 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσ/κης
 90. Γεώργιος Παπαδόπουλος από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
 91. Δήμητρα Καθολική Παπάζογλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
 92. Ελισάβετ Παπαθανασίου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Δελασάλ”
 93. Γεώργιος Παπαστουγιαννούδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων Θεσ/κης
 94. Κωνσταντίνος Παπαχρήστου – Δημητράς από το 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
 95. Ελένη Πάππη από το Γενικό Λύκειο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής
 96. Βασιλική – Χρυσοβαλάντω Παρουσίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
 97. Ελευθερία Πεϊόγλου από το Γενικό Λύκειο Ποδοχωρίου Καβάλας
 98. Παντελεήμων Πελτέκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
 99. Πολυξένη Πιχιόνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
 100. Αθηνά Πρίνου από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου “Ανατόλια”
 101. Ελένη Ρακιτζή από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
 102. Βασίλειος Ραμπότας από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
 103. Βασίλειος Ράπτης από το Γενικό Λύκειο Μίκρας
 104. Άννα Σαράντη από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου
 105. Καλλιόπη Σαραντιάδου από το 11ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 106. Αλέξανδρος Σαχίνης από το 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 107. Ιωάννα Σεπιάδου από το Γενικό Λύκειο Σοχού
 108. Φώτιος Σιάμμενος από το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
 109. Αντώνιος Σιάργκας από το 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 110. Στέργιος Σιούλης από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 111. Παναγιώτης Σμυρνής από το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
 112. Κορνήλιος Σοφός από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου “Ανατόλια”
 113. Γεώργιος Σύκας από το 2ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης “Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη”
 114. Παναγιώτης Τασούδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
 115. Κυριακή Τεξακαλίδου από το Γενικό Λύκειο Πεύκων Θεσ/κης
 116. Μιχαήλ Τερζίδης από το 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας
 117. Νικόλαος Τερμεντζής από το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
 118. Αναστασία Τουλάκη από το 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
 119. Ζωή Τσαγγαλίδου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ξάνθης – ‘Αξιον
 120. Χρήστος Τσάκος από το 18ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 121. Νικόλαος Τσανανάς από το Γενικό Λύκειο Αρναίας
 122. Βασιλική Καλούδα Τσαπαδίκου από το Γενικό Λύκειο Καλινδοίων Θεσ/κης
 123. Μαρία Τσιάγκα από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
 124. Δήμητρα Τσιαγκάλη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
 125. Δημήτριος Τσιντσάρης από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Σερρών
 126. Σταμούλης Φορλίδας από το 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
 127. Ιωσηφίνα Φωτιάδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
 128. Ελένη Χαραλαμπίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
 129. Μαγδαληνή Χαρίτου από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών
 130. Απόστολος Χασάπης από το 24ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
 131. Ραφαέλα Χασιώτη από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
 132. Ευριδίκη Χατζηαναγνώστου από το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
 133. Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
 134. Πέτρα Χατζηκωνσταντινίδου από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
 135. Χρυσούλα Κωνσταντίνα Χατζηχαραλάμπου από το 1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
 136. Μαρία Χόνδρη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευκαρπίας
 137. Γρηγόριος Χριστοδούλου από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

 

Και οι

 1. Ειρήνη Γιουβανάκη από το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου Λέσβου
 2. Ιωάννης Διακονικολής από το 1ο Γενικό Λύκειο Κω “Ιπποκράτειο”
 3. Χρήστος Ιωάννου από το Γενικό Λύκειο Καρδαμύλων Χίου
 4. Μαρία – Χριστίνα Κεράνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου
 5. Αικατερίνη Κουνιάταλη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου
 6. Νίκη Κουτρουλή από το Γενικό Λύκειο Καλλονής Λέσβου
 7. Ιωάννης Μαρινάκης από το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου
 8. Κωνσταντίνος Μεϊμάρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου
 9. Ελένη Μπουγιούρη από το Γενικό Λύκειο Μυκόνου
 10. Κωνσταντίνος – Νεκτάριος Ταράλλης από το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου Ρόδου
 11. Χρήστος Τσολακίδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης
 12. Αλέξανδρος Τσούκης από το Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήμνου
 13. Παναγιώτης Φρατζέσκος από το 1ο Γενικό Λύκειο Χίου
 14. Αλέξανδρος Χατζηκαντής από το Γενικό Λύκειο Αφάντου Ρόδου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button