ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

Ανακοινώθηκαν χθες τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομο Ξάνθης

ΣΥΡΙΖΑ


Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Υποψήφιοι Νομού Ξάνθης


Σελβιέρογλου Δημήτρης


Γεννήθηκε το 1946 από πρόσφυγες γονείς Εντάχθηκε από νέος στην αριστερά και το φιλειρηνικό κίνημα της χώρα μας, τις νεολαίες ΕΔΑ και Λαμπράκη. Εντάχθηκε και δραστηριοποιήθηκε από το 1975 στο ΚΚΕ εσωτ., την ΕΑΡ και το Συνασπισμό, ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση, στους οικοδόμους και το δημόσιο.


Υπήρξε υποψηφιος βουλευτής, υποψήφιος δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος νομάρχης Ξάνθης το 2006. Είναι γραμματέας της ΝΕ Ξάνθης του Συνασπισμού από το 2000.


Τσώκλης Αντώνης


Γεννήθηκε το 1946 στο Αμύνταιο Φλώρινας.


Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, είναι δημόσιος εκπαιδευτικός από το 1979 στη Θράκη, από το 1982 στην Ξάνθη. Διετέλεσε μέλος της τοπικής ΕΛΜΕ ως γραμματέας και συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό κίνημα και τους αγώνες των εργαζομένων, συμμετέχει στο ελληνικό κοινωνικό φόρουμ, είναι μέλος και στέλεχος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ).


Καλιαμπάκας Νίκος


Γεννήθηκε το 1967.


Εντάχθηκε από νεαρός στη νεολαία του ΚΚΕ εσωτ. Ρήγας Φεραίος, στην οποία ανέπτυξε πολιτική δράση, μαζί με άλλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού Ξάνθης.


Αλή Ογλού Εϊγήτ Γεννήθηκε το 1971.


Απόφοιτος ΤΕΙ Γεωπονίας, εργάζεται ως προϊστάμενος παραγωγής σε βιομηχανία πουλερικών. Εχει έντονη δράση για μια δίκαιη κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Ανέπτυξε πολιτικές και αθλητικές δραστηριότητες, διετέλεσε πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Ρεμβιακός. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2002 και το 2006 1ος σε ψήφους, μέλος του Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφώνου.


Γκαρμπούνης Χρήστος


Γεννήθηκε το 1961.


Γιατρός ορθοπαιδικός χειρουργός, σπούδασε στο ΑΠΘ, μετείχε στις δράσεις του φοιτητικού κινήματος με την πανσπουδαστική, γραμματέας του φοιτητικού συλλόγου της σχολής του, εργάσθηκε ως επιμελητής σε νοσοκομείο της Αγγλίας, εργάζεται στην Ξάνθη σαν ιδιώτης γιατρός, είναι διευθυντής του ορθοπαιδικού τμήματος της κλινικής “Ιπποκράτης” στην Καβάλα, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού Ξάνθης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2002 και το 2006.


 


ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


Βαμβακίδης Μιχαήλ, εμπορικός αντιπρόσωπος, πρώην πρόεδρος Εφέδρων


Αξ/κών Ξάνθης Ιμάμ Αχμέτ, δημοδιδάσκαλος


Παπαζαχαρίας Αθανάσιος, στρατ. υπάλληλος, πρόεδρος σωματείου συνδικαλιστών


Στεφανίδης Μιχαήλ, δικηγόρος Σήμερα θα γίνει γνωστο και το όνομα του πέμπτου υποψηφίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button