ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  : ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥELISSO     ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : 12:30 έως 20:00        ΠΟΛΗ : ΞΑΝΘΗ                

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  : ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥELISSO     ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : 12:30 έως 20:00        ΠΟΛΗ : ΞΑΝΘΗ                

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : 31/01/2016          ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΜΟΥΡΒΑΚΗΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 694 50 54 384     

EMAIL :dimikworld@hotmail.com      ΓΛΩΣΣΑ : ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Ξάνθη στις 31/01/2016 και ώρες από τις 12:30 μμ έως τις 20:00 μμ  στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elisso. Θα αφορά όσους ανθρώπους επενδύουν στην προσωπική- πνευματική τους ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, καθώς και σε όσους ανθρώπους (κυρίως νέους) θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Οι ομιλίες θα γίνουν από καταξιωμένους ομιλητές προσωπικής ανάπτυξης, νέους επιτυχημένους επιχειρηματίες, καθηγητές και ειδικούς του είδους.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι: να επιμορφώσουμε, να βοηθήσουμε, να παρακινήσουμε, να ενθαρρύνουμε κυρίως νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Να εμπνεύσουμε και να επιμορφώσουμε όσους ήδη ασχολούνται με επιχειρήσεις ή όσους σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Να επισημάνουμε την σημαντικότητα της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης στην ζωή των ανθρώπων.

 

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

  • Νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις του μέλλοντος.
  • Βασικές αρχές έναρξης μιας επιχείρησης.
  • Ανάλυση Χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ για νέους επιχειρηματίες, ποιοι τα δικαιούνται και με ποια κριτήρια. Ευκαιρίες ΕΣΠΑ.
  • Γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά επιχειρηματιών στην χώρα μας.
  • Τι εστί να είσαι επιχειρηματίας και να επενδύεις το χρόνο σου και τα χρήματα σου.
  • Διαχείριση των συναισθημάτων στον χώρο εργασίας, στο σπίτι και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
  • Προσωπική ανάπτυξη και η σημαντικότητα της, συνήθειες, Mentoring, πρόληψη και προστασία περιβάλλοντος.
  • Σημαντικότητα του Ονείρου-Στόχων και Σκοπού στην ζωή μας.
  • Η σημαντικότητα της αυτογνωσίας και της ετερογνωσίας στην ζωή μας.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχει ένας σημαντικός αριθμός  νέων ανθρώπων, καθηγητών, ειδικευμένων επιστημόνων, ειδικών του κλάδου, επιχειρηματιών. Το συνέδριο θα αποτελέσει ένα περιφερειακό αλλά και πανελλήνιο γεγονός με υψηλό κύρος και εξέχουσες προσωπικότητες.

Θα είναι λοιπόν  τιμή, για όσους στηρίξουν αυτό το γεγονός που αφορά την νεανική επιχειρηματικότητα και τη νέα γενιά της πατρίδας μας. Θεωρείται επίτευγμα η διεξαγωγή ενός τέτοιου συνεδρίου σε ένα επαρχιακό νομό όπως είναι η Ξάνθη. Για αυτό τον λόγο καλό θα ήταν οι τοπικοί φορείς, Μ.Μ.Ε, ευεργέτες, επιχειρήσεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης αλλά και όσες εταιρίες με διαφορετικές έδρες ή φυσικά πρόσωπα πιστεύουν στην  νέα γενιά της πατρίδας μας, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν με τις δυνάμεις τους ένα τέτοιο πρωτότυπο, επίκαιρο και αναγκαίο γεγονός για την περιοχή μας αλλά και για ολόκληρη την χώρα.  

 

 

“Η Παλίρροια σηκώνει όλα τα πλοία και πλέον είναι καιρός να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να οδηγήσουμε το καράβι της πατρίδας μας σε μεγάλους καθαρούς ωκεανούς που της αξίζουν και όχι σε βούρκους με λάσπες που πλέει σήμερα”.

 

Με βάση όλα τα ανωτέρω θεωρούμε πως αυτή η επιστολή, θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από την πλευρά σας, ώστε να υπάρξει η ευγενική σας συνδρομή για την επιτυχία του συνεδρίου. Πιστεύουμε πως αυτό συνέδριο αφορά ένα σημαντικό γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα που θα δώσει όμως παράλληλα την ελπίδα, την τεχνογνωσία και το έναυσμα στην νέα γενιά.

Η σύντομη απάντηση σας στο αίτημα μας για συνεργασία, θα διευκολύνει σημαντικά την διαδικασία διοργάνωσης. Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να ακούσουμε τις προτάσεις και να οργανώσουμε μαζί σας κινήσεις εξωστρέφειας και προβολής του συνεδρίου καθώς και της δική σας.

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το συνέδριο θα είναι υπό την αιγίδα τηςUNESCO.

 

                                                                      

 

 

                                                                          Με ιδιαίτερη εκτίμηση                                            

 

               GeneralManager:                                                                                        Διοργανωτής :  

 

 

 

                 Δημήτριος Ασβεστάς                                                                                   Δημήτριος Κ. Μουρβάκης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button