Τα νέα της ομάδας

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Και την Πέμπτη το πρωί στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, η ξανθιώτικη ομάδα έδωσε συνέχεια στις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων με μοναδικό στόχο τη βελτίωση ενόψει των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Και την Πέμπτη το πρωί στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, η ξανθιώτικη ομάδα έδωσε συνέχεια στις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων με μοναδικό στόχο τη βελτίωση ενόψει των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πριν από την έναρξη των σημερινών ασκήσεων το τεχνικό επιτελείο έκανε τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια παρακολούθησης DVD με αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ και αναφέρθηκε τόσο στα θετικά, όσο και στα θέματα που χρειάζεται να εστιάσει την προσοχή της η ομάδα. Αναφορικά με τα νέα των παικτών που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, στην σχετική λίστα παραμένουν οι Δεμένικος, Γουάλας και Νιέτο με τον Βασιλακάκη σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς μεταξύ του γηπεδούχου Λεβαδειακού και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα διευθύνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) – Στυλιανό Τσολάκη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button