Καταγγελία του Π.Α.ΜΕ. για τις επερχόμενες απολύσεις στην γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ»

Η γραμματεία νομού Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ. καταδικάζει την απόφαση της εργοδοσίας στην γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ» να εξαγγείλει πέντε απολύσεις εργαζομένων. Η «ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ» είναι μια εταιρία που παρουσιάζει αύξηση της κερδοφορίας της ακόμα και την περίοδο της κρίσης, είναι μια εταιρία με επενδύσεις στο εξωτερικό. Παρά τα τεράστια κέρδη της, η εταιρία αξιώνει να τα μεγαλώσει μέσα από απολύσεις και εντατικοποίηση της εργασίας.

Η γραμματεία νομού Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ. καταδικάζει την απόφαση της εργοδοσίας στην γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ» να εξαγγείλει πέντε απολύσεις εργαζομένων. Η «ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ» είναι μια εταιρία που παρουσιάζει αύξηση της κερδοφορίας της ακόμα και την περίοδο της κρίσης, είναι μια εταιρία με επενδύσεις στο εξωτερικό. Παρά τα τεράστια κέρδη της, η εταιρία αξιώνει να τα μεγαλώσει μέσα από απολύσεις και εντατικοποίηση της εργασίας. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα, που δείχνει ότι τα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών είναι εκδιαμέτρου αντίθετα με αυτά των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας πρέπει να δώσουν μαζική και δυναμική απάντηση στην τρομοκρατία και στις απολύσεις με την συμμετοχή τους στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και στην συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Παράλληλα πρέπει να κλιμακώσουν τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

 

 
 
 

 

 

 

Γραμματεία Νομού Ξάνθης του ΠΑΜΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button