“Ηταν σαν μέλος της οικογένειάς μου”

Συγκλονισμένος από το χαμό του φίλου και συμπαίκτη του Αντεφέμι δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Κρίστοφερ Κατόνγκο αλλά και για το πώς το βιώνει ο ίδιος.

  Συγκλονισμένος από το χαμό του φίλου και συμπαίκτη του Αντεφέμι δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Κρίστοφερ Κατόνγκο αλλά και για το πώς το βιώνει ο ίδιος.



“Πήγαμε για προπόνηση. για λίγο τρέξιμο και τα γνωστά και ήταν μια ωραία μέρα. περνούσαμε ωραία και συζητούσαμε και μετά μπαίνει μέσα ο τιμ μάνατζερ και μας λέει ότι αυτά είναι τα νέα… Το μέρος ήταν ήσυχο και όλοι ήταν σοκαρισμένοι.


Ακόμα και τώρα που μιλάω δεν μπορώ να το πιστέψω. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο αστείο, αλλά είναι τελικά αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέψω”



-Πώς θα τον περιέγραφες σαν άνθρωπο;


“Καλός άνθρωπος, καλή αίσθηση του χιούμορ, του άρεσαν τα αστεία πολύ, γελούσε συνέχεια. Ήταν ο συγκάτοικός μου καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήρθαμε μαζί, υπογράψαμε μαζί τον ίδιο μήνα και μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της ομάδας πριν τους αγώνες. Και για μένα είναι μεγάλη απώλεια. ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου”



-Ήταν κάτι σαν αδερφός σου να υποθέσω. μπήκατε μαζί στο σύλλογο, κάνατε παρέα.;


“Ναι. ναι. Κάναμε παρέα, πηγαίναμε μαζί για καφέ, για ψώνια, κάναμε διάφορα πράγματα. Μιλούσαμε για τις χώρες μας. Όταν συνέβαινε κάτι, πήγαινε στραβά, προσποιούμασταν σα να μη συμβαίνει τίποτα. Συνεχίζαμε να αστειευόμαστε. Ήταν όλα καλά. φανταστικά. Όπως σας είπα ήταν σαν αδερφός μου και για μένα είναι απώλεια.


Όλοι οι παίκτες έμειναν ήσυχοι… κανένας δε μιλούσε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του μία δυσάρεστη στιγμή για αυτούς. Ας αναπαυθεί η ψυχή του. ο θεός έχει τον έλεγχο και μακάρι να τον “συναντήσουμε” μια μέρα”



Στα αγωνιστικά


Επιστροφή στη δουλειά από χθες για τους παίκτες της Ξάνθης.


Στο διάστημα των διακοπών του Πάσχα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να αποφορτιστούν όσο αυτό γίνεται από τα τελευταία γεγονότα.


Ο Πάρης Ζουμπούλης θα είναι το αφεντικό από εδώ και πέρα ενώ έχουν προγραμματιστεί ήδη κάποια φιλικά για την συνέχεια για τα οποία λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες. Τώρα όσον αφορά το φιλικό με την ομάδα παλαιμάχων που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, σε περίπτωση αναβολής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.


Τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης που πέρασε τις γιορτές του Πάσχα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει από κοντά κάποιες από τις επόμενες προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια της ομάδος.



xanthireds

Σχετικά Άρθρα

Back to top button