ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΣΚΑ

Αξιότιμε

Κύριε Υπουργέ,

Παίρνω το θάρρος, ως παλιός συνάδελφος των Τεθωρακισμένων, να επικοινωνήσω μαζί σου για να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά σου.

Αξιότιμε

Κύριε Υπουργέ,

Παίρνω το θάρρος, ως παλιός συνάδελφος των Τεθωρακισμένων, να επικοινωνήσω μαζί σου για να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά σου.

Πέρασαν από εκεί στο παρελθόν “γυρολόγοι” και “τουρίστες”, όλων των Κυβερνήσεων, οι οποίοι δεν έβαλαν πενιά και ξέρω ότι αντιμετωπίζεις δυσκολίες με την οργάνωση των “μάχιμων” Μονάδων της Αστυνομίας (αφού χιλιάδες Αστυνομικοί είναι απεσπασμένοι σε διάφορες “προσωπικότητες της δεκάρας”) καθώς και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, που στις μέρες μας παρουσιάζει έξαρση.

Οι εξαντλημένοι από την κακοδιοίκηση και την λιτότητα πολλών ετών Έλληνες, αγαπητέ Νίκο, περιμένουν από την Κυβέρνηση καλλίτερες μέρες (όχι σαν αυτές που υποσχέθηκαν άλλοι στο αμαρτωλό παρελθόν), μείωση της ανεργίας, βελτίωση της οικονομίας και κυρίως ασφάλεια και Εθνική υπερηφάνεια.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά μας και γέμισαν τις πλατείες και τα πάρκα των Αθηνών αποτελούν μια καινούργια πληγή για την Πατρίδα.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς για το δράμα που περνούν και για το ξεκλήρισμά τους από τις πατρίδες τους.

Οι Αμερικανοί και οι “σύμμαχοί” τους Ευρωπαίοι είναι οι αίτιοι των πολέμων και των δεινών που βιώνουν στα Μουσουλμανικά Κράτη της Μέσης Ανατολής και αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν για την αναταραχή που δημιουργήθηκε στις χώρες τους και να νιώθουν τύψεις συνειδήσεως για τα πνιγμένα παιδιά που επιπλέουν στα νερά του Αιγαίου.

Από τη θητεία σου στο εξωτερικό γνωρίζεις καλά πως είναι οργανωμένη η Ασφάλεια μιας χώρας, πως λειτουργεί η Αστυνομία, πως αντιμετωπίζονται οι καταλήψεις, οι πορείες, τα συλλαλητήρια και οι κάθε είδους “μπαχαλάκηδες”.

Η επάνδρωση των Αστυνομικών Μονάδων στα νησιά και στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας Στρατηγέ, θα πρέπει να είναι πρώτο μέλημά σου. Κάνε μια βόλτα στα Γραφεία, τις Διευθύνσεις και τις άλλες “εφευρέσεις” θέσεων των επί χρόνια διαβιούντων στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και θα βρεις αρκετούς που επιτέλους πρέπει να μετατεθούν στην Επαρχία. Γνωρίζω αρκετούς  Αστυνομικούς που εξήντλησαν την ιεραρχία και πήραν σύνταξη από την Αθήνα, δίχως ποτέ να πατήσουν το πόδι τους στην ύπαιθρο.

Θυμήσου πόσες φορές υπηρετήσαμε στα νησιά και στον Έβρο την περίοδο που φορούσαμε την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.

Πόθος όλων των Ξανθιωτών, τέλος Κύριε Υπουργέ είναι να φύγουν οι έγκλειστοι λαθρομετανάστες από την Αστυνομική Σχολή της πόλης μας (που μας εξαπάτησε και μας τους φόρτωσε ο κ. Δένδιας και δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια οι “Εντιμότατοι Άρχοντες” της περιοχής να εξαλείψουν αυτό το φαινόμενο που πίκρανε και ταπείνωσε τους Ξανθιώτες) και να ξαναλειτουργήσει η Σχολή, ώστε να κυκλοφορούν νέα παιδιά Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Ξάνθη.

Φεύγοντας από το Υπουργείο, επιθυμία μας είναι να αφήσεις την σφραγίδα σου και να θυμούνται οι υπάλληλοι της Κατεχάκη αλλά και οι Έλληνες πολίτες ότι : Τόσκας ίσον οργάνωση, Τόσκας ίσον συνέπεια, Τόσκας ίσον αποτέλεσμα.

Οι συνάδελφοι από την ακριτική Ξάνθη, στην οποία έζησες κι’ εσύ χαρές και λύπες, σε χαιρετούν.

Αντγος ε.α.

Νικόλαος Φωτιάδης

 Επίτιμος Υδκτής Δ΄Σ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button