Προπόνηση και κοινωνική αλληλεγγύη

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα έχοντας 11 βαθμούς μετά τις 9 πρώτες αγωνιστικές θέλει να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλλονή.

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα έχοντας 11 βαθμούς μετά τις 9 πρώτες αγωνιστικές θέλει να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλλονή. Στις σημερινές ασκήσεις το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση αερόβιου τρεξίματος και νευρομυικού συντονισμού στη συνέχεια, ενώ το κύριο μέρος περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Βασιλακάκης, Καρυπίδης και Δεμένικος συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

 

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, έχοντας πλήρη συναίσθηση της δραματικής κατάστασης των προσφύγων που καθημερινά καταφθάνουν στο νησί της Λέσβου, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, θα παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, για να μοιρασθούν στους μετανάστες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button