Συνεχίζονται από την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης οι δηλώσεις ΟΣΔΕ για το 2018

Το  ιεροεξεταστήριο των Βρυξελλών και η κυρίαρχη Γερμανία της Ε.Ε. αποφασίζουν για τις τύχες των ευρωπαϊκών χωρών επιβραβεύοντας, όσους συμφωνούν και δεν αντιδρούν στις αποφάσεις τους και καταστρέφοντας χώρες και λαούς που έχουν άποψη και θέση πατριωτική, που αγωνίζονται για τα συμφέροντα της χώρας τους και τους λαούς τους.

Οποιος δε συμφωνεί με τις απόψεις τους, είναι δηλωμένος εχθρός τους και πρέπει να εξαφανιστούν από το πολιτικό γίγνεσθαι των χωρών, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο των αγορών, των οίκων αξιολόγησης και της παγκοσμιοποίησης.

Το  ιεροεξεταστήριο των Βρυξελλών και η κυρίαρχη Γερμανία της Ε.Ε. αποφασίζουν για τις τύχες των ευρωπαϊκών χωρών επιβραβεύοντας, όσους συμφωνούν και δεν αντιδρούν στις αποφάσεις τους και καταστρέφοντας χώρες και λαούς που έχουν άποψη και θέση πατριωτική, που αγωνίζονται για τα συμφέροντα της χώρας τους και τους λαούς τους.

Οποιος δε συμφωνεί με τις απόψεις τους, είναι δηλωμένος εχθρός τους και πρέπει να εξαφανιστούν από το πολιτικό γίγνεσθαι των χωρών, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο των αγορών, των οίκων αξιολόγησης και της παγκοσμιοποίησης.

Αν αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι πρώτοι ιδρύσαντες την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, η οποία μετεξελίχθηκε σε Ευρωπαϊκή Ενωση, η Γερμανική Ευρώπη και όχι η Ευρώπη των λαών δεν τη θέλουμε, δεν την εμπιστευόμαστε, την απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας.

 

Εδώ καράβια χάνονται και ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό, συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και πανευτυχής παρακολούθησε τον αγώνα της Φόρμουλα 1 στους δρόμους του πριγκιπάτου και κέρδισε ο αυστραλός πιλότος Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ο συγκυβερνήτης Καμμένος την ώρα που βρίσκεται σε κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους σκοπιανούς, τον αλυτρωτισμό των αλβανών και την τουρκική προκλητικότητα, βρίσκεται ίσως, στις τελευταίες πολιτικές διακοπές και αναζητήσεις του.

Δεν είναι στραβός ο γυαλός κ. Καμμένε απλά εσύ αρμενίζεις πολιτικά στραβά και ο λαός μας θα σου ανταποδώσει τη δίκαιη και οργισμένη του ετυμηγορία.

 

Ο έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετέβη στο Βερολίνο και πήρε τις ανάλογες εντολές άρσης των εμποδίων και λύσης του σκοπιανού προβλήματος από το διευθυντήριο του Βερολίνου.

Είναι συμβολική και σημειολογική η τελικά πρόβα τζενεράλε μέσω Βερολίνου και Γερμανίας, η οποία είχε χωριστεί από τους νικητές συμμάχους του β’ παγκοσμίου πολέμου σε ανατολική και δυτική Γερμανία, σε ανατολικό και δυτικό Βερολίνο και πενήντα χρόνια μετά καταργήθηκαν τα σύνορα και οι διαχωριστικές γραμμές και πραγματοποιήθηκε η ένωση της Γερμανίας.

Λέτε σε ανάλογο βάθος χρόνου, κάτω από ανάλογες πιέσεις και ανατάξεις και ανακατατάξεις συνόρων στα βαλκάνια, ζήσει η χώρα μας ανάλογες δυσάρεστες γεωπολιτικοστρατιωτικές ανακατατάξεις συνόρων, με αιτίες και αφορμές τη συμφωνία, που πανευτυχείς ετοιμάζονται να κλείσουν, να φέρουν και και να υπερψηφίσουν στο κοινοβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συριζαίοι;

 

Συνεχίζονται από την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης οι δηλώσεις ΟΣΔΕ για το 2018.

Εχει δοθεί παράταση στην υποβολή των δηλώσεων μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές μεν, με επιβολή προστίμου δε 1% για κάθε εργάσιμη ημέρα επί του ύψους της επιδότησης και 3% για κάποιους νέους αγρότες που επιδοτούνται μέσω του εθνικού αποθέματος.

Μετά την 11η Ιουλίου του 2016 δε θα γίνονται δεκτές δηλώσεις ΟΣΔΕ, το σύστημα κλείνει και όπως λέει και ο λαός “όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε”.

Η ΕΑΣ Ξάνθης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον αγροτικό κόσμο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, εργάζεται, διοίκηση και προσωπικό, με την εμπειρία τους και τη γνώση τους, να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς το πρόγραμμα για όλο τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας.

 

Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια στις 20 Αυγούστου του 2018, κατά το πολιτικό επικοινωνιακό αφήγημα των συριζανέλ, με ταυτόχρονη επικαιροποίηση και ψήφιση προαπαιτουμένων και δεσμεύσεις της χώρας μέχρι το 2013 με πλεονάσματα 3,5% επί του ΑΕΠ (6,2 δις Ε), μείωση των συντάξεων μεσοσταθμικά στο 18%, μείωση του αφορολόγητου στα 5.800 ευρώ και πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ, δεν είναι καθαρή έξοδος, αλλά συνέχιση της επιτροπείας με το νέο τέταρτο μνημόνιο, χωρίς χρηματοδότηση.

Οι δανειστές και εταίροι τρίβουν τα χέρια τους ικανοποιημένοι, η περίφημη προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού για μονομερή μείωση – διαγραφή του χρέους έμεινε στις πολιτικές καλένδες και ίσως θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με κάποια χρονική επιμήκυνση και τίποτε παραπάνω.

Η περίφημη και πολυδιαφημισμένη ποσοτική χαλάρωση, ο κ. Ντράγκι και η ΕΚΤ θα βρέξουν δισεκατομμύρια ευρώ στη χώρα, παρέμεινε μια ευχάριστη επικοινωνιακή ανάμνηση.

Εν κατακλείδι, ότι θ’ ανακούφιζε την οικονομία της χώρας “δεν είναι πια εδώ”.

 

Θα ζήσουμε εποχές απείρου κάλλους προεκλογικών συριζανελικών υποσχέσεων και οικονομικών ανεκπλήρωτων παροχών κατά την προεκλογική περίοδο.

Θυμόμαστε τον τότε υποψήφιο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν πρόδηλο ότι θα ειναι ο νέος πρωθυπουργός να τάζει τα πάντα στους πάντες παίζοντας με τον πόνο και την ελπίδα της κοινωνίας.

Σήμερα που όλα δείχνουν ότι χάνει την εξουσία οι υπερβολές των παροχών που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό δε θα έχουν ορια.

Σε ελληνική ταινία η γνωστή ατάκα “ως και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις” στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο κ. Τσίπρας ίσως, θα εμφανιστεί με γραβάτα για συμβολικούς – επικοινωνιακούς λόγους της εξόδου από τα μνημόνια, χωρίς πραγματική έξοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button