Άρθρα

Κοιλιοπλαστική και λιπαναρρόφηση, τα must της φετινής σεζόν!

Μήπως ο ερχομός του καλοκαιρού σάς πανικοβάλλει λόγω του ότι δεν μπορέσατε να χάσετε το περιττό λίπος που εδράζεται στην περιοχή της κοιλιάς και αλλού; Για όλα υπάρχει λύση και εξελιγμένες μέθοδοι, όπως η  κοιλιοπλαστική και η λιποαναρρόφηση, αποτελούν τις καλύτερες! 

Κοιλιοπλαστική, για επίπεδη κοιλιά!

Η κοιλιοπλαστική (πλαστική κοιλιάς) είναι εκείνη η χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται ο περιττός λιπώδης ιστός και το περιττό δέρμα από την περιοχή της κοιλιάς, γεγονός που μειώνει τη χαλάρωση και αυξάνει τη δύναμη του κοιλιακού τοιχώματος. 

Εάν, λοιπόν, είστε ανεξαρτήτως ηλικίας δυσαρεστημένοι από την εμφάνιση της κοιλιάς σας, εάν έχετε υπερβολικό τοπικό λίπος στην κοιλιά ή στα πλαϊνά της μέσης ή παρουσιάζετε περίσσεια δέρματος στην κοιλιά μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, τότε η κοιλιοπλαστική αποτελεί την ιδανική λύση. Αυτό που πρέπει, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας είναι ότι η συγκεκριμένη επέμβαση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος ούτε υποκατάστατο ενός προγράμματος άσκησης. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, που θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί ιδανική λύση στην περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε λιπώδη ιστό από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως μηρούς, γλουτούς, γάμπες, βραχίονες κ.λπ και να βελτιώσετε τις καμπύλες και τις φυσικές αναλογίες του σώματός σας. Πρόκειται για επέμβαση, το κόστος της οποίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, γι’ αυτό και η τιμή θα πρέπει να αποτελέσει θέμα συζήτησης με τον γιατρό που θα επιλέξετε για την πραγματοποίησή της.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button