Αγώνας Σπόρ

Πρωταθλητής Ελλάδας Ταεκβοντό 12χρονος Ξανθιώτης

Σπουδαία παρουσία είχε ο 12χρονος ξανθιώτης πρωταθλητής του “ΑΟΓ Ταεκβοντο Μέγας Αλέξανδρος Ξάνθης” Γιώργος Μαυρίδης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων 2009-2011 ( -156εκ )

Ο νεαρός Μαυρίδης υπό τις οδηγίες του πατέρα του και προπονητή, Παναγιώτη, κατέκτησε την πρώτη θέση στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που έγινε στο ΣΕΦ.

Μάλιστα ο 12χρονος πρωταθλητής κέρδισε θέση στην αποστολή της Ελληνικής αποστολής για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βελιγράδι

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Τεράστια επιτυχία για την πόλη της Ξάνθης!!!

Ο Γεώργος Μαυρίδης, αθλητής του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Ξάνθης, προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!!!

Ύστερα από τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες, ο αθλητής του συλλόγου μας κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος 🥇 σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά της χώρας!!!

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας ανήκει στη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία (γεννηθέντες το 2011) και αυτό κάνει την επιτυχία του ακόμα μεγαλύτερη!!!

Έτσι, λοιπόν, σε περίπου ένα μήνα, ο Γιώργος θα αντιπροσωπεύσει το σύλλογό μας, την πόλη και την χώρα μας 🇬🇷 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής, συγχαίρουν τον Γεώργιο Μαυρίδη για την τεράστια αυτή διάκρισή του και του εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη μάχη που θα δώσει με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στη Σερβία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button