“Παίξαμε καλύτερα και έπρεπε να κερδίσουμε”

Ο Χουάν Πάμπλο Αβεντάνο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Αργεντινός επιθετικός μετά από ένα διάστημα προσαρμογής κατάφερε να βοηθήσει την SKODA ΞΑΝΘΗ στο ατομικό κομμάτι και να είναι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν.

Ο Χουάν Πάμπλο Αβεντάνο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.


Ο Αργεντινός επιθετικός μετά από ένα διάστημα προσαρμογής κατάφερε να βοηθήσει την SKODA ΞΑΝΘΗ στο ατομικό κομμάτι και να είναι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν.


Το skodaxanthifc.gr συνάντηση τον 26χρονο μετά την προπόνηση της Δευτέρας και συνομίλησε μαζί του για τον αγώνα εναντίον του Πανθρακικού, για την επικείμενη συνάντηση με τον Άρη αλλά και για διάφορα περιστατικά που συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.



 Sk.gr: Η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό τέλειωσε με τις ομάδες να έχουν από ένα βαθμό. Πες μας λίγα λόγια για το ματς. 


 Αβεντάνο: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η συνάντηση έκρυβε πολλές ιδιαιτερότητες. Παίξαμε καλύτερα και έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης που θα χαροποιούσε τους φιλάθλους μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά παλέψαμε και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πάντως μας μένει η πικρία της ισοπαλίας. 


 Sk.gr: Την Κυριακή στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA έρχεται ο Άρης. Μπορείς να κάνεις κάποια πρόβλεψη;   


Αβεντάνο: Είναι ακόμα ένα παιχνίδι όπως όλα της Super League. Βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία και θέλουμε να διατηρηθούμε εκεί. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια όπου έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας και πιστεύω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία.    


Sk.gr: Διαβάσαμε σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης για περιστατικά που συνέβησαν το Σάββατο το βράδυ που είχαν σχέση με την γυναίκα του Μάουρο Πόι αλλά και την δικιά σου. Μπορείς να μας πεις κάτι για αυτό; 


 Αβεντάνο: Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτούς που το έκαναν. Είναι υποτιμητικό και ανέντιμο. Το Σάββατο το βράδυ η γυναίκα του Μάουρο βρήκε ψάρια μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της καθώς χτυπούσαν το κουδούνι της εξώπορτας της. Όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκε και ήρθε στο σπίτι της γυναίκας μου. Δυστυχώς εκεί δεν τέλειωσαν όλα καθώς στις 01:00 δέχτηκαν πέτρες, κεραμίδια και διάφορα άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Ευτυχώς ήταν οι άνθρωποι της ομάδας και έφεραν τις συζύγους μας στο ξενοδοχείο. Είχαν φοβηθεί.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button