Τοπικά νέα

Ο προσυνεδριακός διάλογος και η κοπή βασιλόπιτας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

Με τον Πάνο Ρήγα, μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος, Δημήτρη Καρβούνη, οργανωτικό γραμματέα της περιφέρειας ΑΜΘ, Χατζηθεοδώρου Γιώργο, συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης. Παρουσία πολλών νέων και παλιών μελών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ και συνεχίζει τον αγώνα, για ανατροπή της αντιδραστικής πολιτικής της ΝΔ και ανακατεύθυνση της κοινωνίας και της χώρας σε αριστερή, προοδευτική κατεύθυνση. Με πρώτο σταθμό το συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο, το κόμμα μας έχει τεθεί σε τροχιά οργάνωσης, προετοιμασίας, αγώνα και νίκης, για τις ευρωεκλογές του Ιούνη. Μες στην κοινωνία, μαζί με την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει παρών!

Στα πλαίσια της επίσκεψης του π. Αν Υπουργού Εθν. Άμυνας Πάνου Ρήγα πραγματοποιήθηκαν και οι επισκέψεις στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στράτο Κοντό, την νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα και τον νέο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. ΙρφάνΧατζηγκενέ, όπου έγιναν συζητήσεις και ενημέρωση για τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Η στήριξή μας σε κάθε βήμα προόδου για τον τόπο μας είναι δεδομένη, όπως άλλωστε έπραξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την περίοδο 2015-2019.

Γραφείο Τύπου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button