Εκλογές

Αλέξανδρος Νταμπουρατζής: “ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ”

Στην εμπορική λέσχη το εκλογικό κέντρο

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης Αλέξανδρος Νταμπουρατζής μίλησε στον Κοσμά Γεωργιάδη στην  πρωινή ενημερωτική εκπομπή του στο STAR 88,8 fm της 27/4/2023 .

-Στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει εξαγγελίες για την περιοχή μας είπε:

“Στην Κομοτηνή είχε ανακοινώσει 360 έργα για την περιφέρεια. Είμαστε σίγουροι ότι και σήμερα Έχει να πει πράγματα για την περιοχή μας.”

-Το σχόλιο σας για  το κυβερνητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

“Είναι η συνέχεια του έργου της τετραετίας. Είναι ένα έργο, το οποίο ουσιαστικά πάει με άλματα την Ελλάδα μπροστά.

Όπως έγινε και το 2019, αν δείτε το πρόγραμμα της ΝΔ, ότι είχε πει προεκλογικά σχεδόν στο σύνολο του έχει υλοποιηθεί και ότι δεν έχει υλοποιηθεί έχει δρομολογηθεί για υλοποίηση.

Ετσι και τώρα ο πρωθυπουργός θ’ ανακοινώσει το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί και θα οδηγήσει τη χώρα σε ανάπτυξη και πρόοδο.”

-Τι δεν είπε όμως, όπως σχολιάζουν εφημερίδες και λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

“Αν δείτε την εξέλιξη του έργου της τετραετίας 2019 – 2023 θα δείτε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τους φόρους μείωσε και τους μισθούς αύξησε και τις συντάξεις αύξησε και στήριξε τη νεολαία με διάφορους τρόπους.

Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να τα βλέπει αυτά. Πάντα μηδενίζει το έργο της κυβέρνησης. Εμείς δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτή την πορεία. Εμείς εργαζόμαστε, θα κριθούμε και κρινόμαστε από τους πολίτες και τα αποτελέσματα είμαστε βέβαιοι ότι θα μας δικαιώσουν.”

-Γιατί επιλέχθηκε το δημοτικό αμφιθέατρο για την πολιτική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη;

“Ο συγκεκριμένος χώρος δεν επιλέχθηκε από εμάς, αλλά από τους ανθρώπους που οργανώνουν τις συγκεντρώσεις.

Μπορώ να φανταστώ ότι δεν επιλέχθηκε η κεντρική πλατεία και λόγω των καιρικών συνθηκών. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα ο χώρος του αμφιθεάτρου”

-Ποια η γνώμη σας για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, είναι καλύτερο από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις;

“Είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα της κοινωνίας με καταξιωμένους και πετυχημένους ανθρώπους στον τομέα τους, είναι ένα ψηφοδέλτιο που όπως στις προηγούμενες εκλογές αύξησε τις δυνάμεις της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης, ετσι και τώρα είμαστε βέβαιοι ότι, θα μας φέρει στην πρώτη θέση”

-Ποιο θα ειναι το Εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Ξάνθη;

“Σχεδόν έχει οριστικοποιηθεί. Στο χώρο της Εμπορικής Λέσχης.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button