Ελλάδα

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας

Συναισθανόμενοι το μέγεθος των επιπτώσεων της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας και που για την αντιμετώπισή τους, χιλιάδες στελέχη του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της μάχης, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, αναβάλλεται μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών και την επαναφορά των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδα «κανονικής» λειτουργίας.

Τούτη την ώρα, που χιλιάδες συμπολίτες μας, εκπέμπουν SOS και ζητούν την άμεση προστασία από Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς και Στρατιωτικούς, αυτονόητο είναι ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα βρίσκεται στο πλευρό τους και εύχεται την επούλωση των πληγών τους, το ταχύτερο δυνατόν. Άλλωστε, η μανία της φύσης πλήττει, αδιακρίτως, τη χώρα, χωρίς να ξεχωρίζει τα θύματά της.

Σε ό,τι αφορά το διεκδικητικό μας πλαίσιο και τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας – αυταπόδεικτα δίκαιο και αληθές, λόγω και της τρέχουσας συγκυρίας – καλούμε τα μέλη μας σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα δράσης στην Αθήνα και όπου αλλού χρειαστεί.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας, θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση για τις μελλοντικές αποφάσεις των οργάνων μας.

Π.Ο.ΑΣ.Υ. Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ε.Α.Π.Σ. Π.Ε.Α.Λ.Σ. Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης ΤΣΙΓΚΑΣ Κωνσταντίνος ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος ΡΩΤΑΣ Δημήτριος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button