Συνεχιζει να μην κερδιζει

Δύο βαθμούς στο γήπεδο του Θρασύβουλου άφησε το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην τοπική ομάδα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δύο βαθμούς στο γήπεδο του Θρασύβουλου άφησε το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην τοπική ομάδα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει γκολ ενώ σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε με παίχτη παραπάνω εξαιτίας της αποβολής του Τραικόβοτς για βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον Θανάση Κωστούλα. 


 Έτσι για ακόμη ένα ματς η SKODA ΞΑΝΘΗ έμεινε μακριά από τους βαθμούς της νίκης και πλέον συμπληρώνει περίπου 3 μήνες από την τελευταία επιτυχία.


Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επάνοδος του Μάουρο Πόι στα γκολ καθώς είχε να σκοράρει πάνω από 1 χρόνο εξαιτίας και του σοβαρού τραυματισμού του. Τελευταίο τέρμα ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2007. 


Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο αμαρκάριστος Μαρτορέλ εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα και με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ για τον Θρασύβουλου. 


  Η ισοφάριση ήρθε στο 26ο λεπτό όταν ο πολύ καλός Χάρης Παππάς κινήθηκε από τα αριστερά και με συρτή σέντρα βρήκε τον Πόι που με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.


Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Αγκάλι, Παππά και Πόι που δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. 


Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την αριθμητική υπεροχή η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα ο Θρασύβουλος να ισορροπήσει ως ένα σημείο την αναμέτρηση και στο τέλος να φανεί απειλητικός και να πάρει την νίκη με τον Νάιτ το σουτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά ο Γκσπούρνιγκ. 


 Θρασύβουλος: Πεσάνια, Βεντούρα (30 Ουέλινγκτον), Σωτήρχος, Μαρτορέλ, Ροκάστλ, Λιαπάκης, Μίχος, Κόζλεϊ (54 Αμπράμοβιτς), Μπαριέντος, Χλωρός (72 Νάιτ), Τραϊκοβιτς


SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζόπουλος, Ζουέλα, Βάλλας, Κωστούλας, Ταιντέρ (52 Σουάνης), Γκρζέλακ (52 Ντοριβάλ), Πόι (72 Κιντάνα), Παππάς, Αγκάλι



 


Ατυχη η Ξανθη


στην κληρωση του κυπελλου


Κόντρα στην ΑΕΚ και μετά ο ΠΑΟ(;) αν προκριθεί


 


Η ομάδα που θα προκριθεί από τη συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε διπλό ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου.


Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σκόντα Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός τον Πανσερραϊκό και ο νικητής Πανιωνίου – Βέροιας με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα έγινε και η κλήρωση των ημιτελικών, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να ζευγαρώνουν, εφόσον προκριθούν.


Προημιτελική φάση:


1. Αρης ή ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός


2. Σκόντα Ξάνθη – ΑΕΚ


3. Πανιώνιος ή Βέροια – Αστέρας Τρίπολης


4. Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός


Ημιτελικοί:


Νικητής 2 – Νικητής 4


Νικητής 3 – Νικητής 1 


Οι προημιτελικοί είναι διπλοί.


Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 4 και 18 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 4 Μαρτίου. Λογικά ο αγώνας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και του Παναθηναϊκού στις Σέρρες θα γίνουν στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ οι άλλοι δύο στις 18 Φεβρουαρίου.


 Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαϊου στο “Σπύρος Λούης”. Δεν έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες των ημιτελικών, καθώς θα εξαρτηθούν και από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας.  


    Μετά την κλήρωση του κυπέλλου ο τεχνικός ηγέτης της SKODA ΞΑΝΘΗ, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο για τον θεσμό του κυπέλλου: “ Όταν φτάνεις σε αυτή την φάση του κυπέλλου Ελλάδος όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Πάντως θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο καλή κλήρωση. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά όταν αγωνίζεται απέναντι στις μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε στα δύο παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button