ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές τοπικά στελέχη του εργοστασίου ζάχαρης είχαν πολύωρη σύσκεψη με οικονομικά στελέχη από τα κεντρικά της ΕΒΖ.
Στην συνάντηση συμμετείχαν κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές τοπικά στελέχη του εργοστασίου ζάχαρης είχαν πολύωρη σύσκεψη  με οικονομικά στελέχη από τα κεντρικά της ΕΒΖ.


Στην συνάντηση συμμετείχαν κυβερνητικά  και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ  Ξάνθης.


Ο λόγος αυτής της μυστικής συνάντησης ήταν ότι αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται επένδυση ύψους 5 εκ. ευρώ στο τοπικό εργοστάσιο, βάζοντας έτσι δυναμικά την ΕΒΖ σε ένα πρωτοποριακό  παραγωγικό κλίμα, κάνοντας χρήση  ήπιας μορφής ενέργειας κατά πρώτον και δεύτερο θα γίνει προσπάθεια το εργοστάσιο της Ξάνθης να μπει στην διαδικασία παραγωγής βιοντίζελ.


Αυτό που βγήκε από την συνάντηση δίνει ελπίδες να ξαναζωντανέψει το εργοστάσιο της Ξάνθης και από απλό συσκευαστήριο και εμπορία της ζάχαρης να μπει πολύ δυναμικά στην παραγωγική διαδικασία.


Είναι γεγονός ότι «κάτι ψήνεται» στο εργοστάσιο ζάχαρης. Δυστυχώς η πηγή μας ζήτησε να μην αναφερθούμε εκτενέστερα στο εξυφαινόμενο σχέδιο ανάπτυξης της Βιομηχανίας για ευνόητους λόγους.


Παράλληλα το υψηλόβαθμο στέλεχος που μας «έδωσε» την είδηση δεσμεύθηκε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις  «πέσουν» υπογραφές.


Να ευχηθούμε ότι θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες που γίνονται από στελέχη του εργοστασίου που πονούν την περιοχή και τιμούν το μεροκάματό τους.


 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button