Δημοτικές Εκλογές

Στράτος Κοντός: “Η αξία κάθε πολίτη είναι για εμάς η αδιαμφισβήτητη αρχή μας”

Είναι ένα συμβόλαιο τιμής με τους συμπολίτες μας που έχουν πίστη σε μια καλύτερη Ξάνθη και ένα όραμα που θα αποτυπωθεί στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου για μια Ξάνθη Αλλιώς

Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι πολίτες της Ξάνθης στείλατε το βράδυ της Τετάρτης από το Δημοτικό Αμφιθέατρο ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής σελίδας για το Δήμο μας. Με την ισχυρή σας παρουσία μας δώσατε για ακόμη μια φορά, δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Ξάνθη αλλιώς, για μια Ξάνθη νικήτρια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πίστη σας σε μια καλύτερη Ξάνθη!

Είμαστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας, την αλλαγή της διοίκησης του τόπου σε όλα τα επίπεδα για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Να δούμε τον τόπο μας όπως τον ονειρευόμαστε και όπως μας αξίζει.

Στις 8 Οκτωβρίου η Ξάνθη γυρίζει σελίδα και βλέπει μπροστά της μια μεγάλη προοπτική ανάπτυξης, στην οικονομία, στον τουρισμό, στην υγεία, στην καθημερινότητα, στον πολιτισμό, στην ασφάλεια. Ο Δήμος μας μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για όλη την Περιφέρεια.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να κάνουμε πράξη όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί η αξία κάθε πολίτη είναι για εμάς η αδιαμφισβήτητη αρχή μας.

Εκπτώσεις σε αυτή την αρχή μας δεν πρόκειται να κάνουμε και αυτό είναι δέσμευση. Είναι ένα συμβόλαιο τιμής με τους συμπολίτες μας που έχουν πίστη σε μια καλύτερη Ξάνθη και ένα όραμα που θα αποτυπωθεί στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου για μια Ξάνθη Αλλιώς.

ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button