Είναι;…

Επιτέλους, κάποια στιγμή η συγκυβέρνηση θα πρέπει από τις επικοινωνιακού περιεχομένου φιέστες, εξαγγελίες και δηλώσεις ν’ αντιμετωπίσει την ωμή πραγματικότητα.

Επιτέλους, κάποια στιγμή η συγκυβέρνηση θα πρέπει από τις επικοινωνιακού περιεχομένου φιέστες, εξαγγελίες και δηλώσεις ν’ αντιμετωπίσει την ωμή πραγματικότητα.

Ο βαρύς, αντιπαραγωγικός, κοστοβόρος και πλουσιοπάροχα αμειβόμενος δημόσιος τομέας, θα πρέπει να αξιολογηθεί με καθαρούς όρους παροχής υπηρεσιών προς τον πολίτη, να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του, οι επίορκοι να απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες, οι προσλήψεις να γίνονται μέσω του πιο αξιόπιστου συστήματος αξιολόγησης – πρόσληψης του ΑΣΕΠ (νόμου του αείμνησοτυ υπουργού του ΠΑΣΟΚ Πεπονή) παρά τις όποιες αδυναμίες του.

Οσο η συγκυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη ν’ αγγίξει το ιερό δισκοπότηρο της δεξαμενής ψήφων και κομματικών στρατών, αξιόπιστος και αποτελεσματικός δημόσιος τομέας δε θα υπάρξει.

Ο λαός μας λέει ότι, αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δε γίνεται.

Το ζητούμενο είναι, αν τα δύο εν δυνάμει κόμματα εξουσίας είναι διατεθειμένα, χθες, εδώ και τώρα, να σπάσουν αυγά και να σερβίρουν ομελέτα στην κοινωνία και στα νοικοκυριά.

Είναι;…

 

Στο πρόσωπο του Καραμανλικού βουλευτή Γιάννη Τραγάκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να καταπολεμήσει το νεποτισμό και την οικογενειοκρατία.

Πρώτα κ. Μητσοτάκη διορθώνεις τα του οίκου σου και μετά ασχολείσαι με τον περίγυρο του κόμματός σου.

Ασχολήσου κ. πρόεδρε με τα προβλήματα καθημερινότητας της κοινωνίας, μη δίνεις την εντύπωση ότι σνομπάρεις τους έλληνες πολίτες, μην τους κοιτάς αφ’ υψηλού, πλησίασε τους πολίτες, γίνε ένα μ’ αυτούς και μην προσπαθείς να παίξεις επικοινωνιακά την προσωπική σου εικόνα.

Η κοινωνία δεν τρώει σανό, έχουν αλλάξει οι εποχές, είναι συγκρατημένη, περιμένει ν’ ακούσει, ν’ αντιληφθεί, να δει και να πειστεί για τις προθέσεις, το όραμα και το στόχο σου.

Δυστυχώς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει σωρεία πολυνομοσχεδίων με τη μορφή του κατεπείγοντος που έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό των νοικοκυριών και ισχυρίζεται ότι, αναγκάστηκε για να μην πέσει η χώρα στα βράχια, όμως θα παλέψει να μην εφαρμοστούν, η ΝΔ που δεν έχει ψηφίσει τα πολυνομοσχέδια, μας διαβεβαιώνει, ότι, το κράτος έχει συνέχεια, θα τιμήσει τις υπογραφές και θα εφαρμοστούν τα μέτρα, για ποιο λόγο κ. Μητσοτάκη να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία;

Οσο οι πολιτικές συγκλίνουν, η κοινωνία θα ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις για να μπει ένα στοπ στον οικονομικό κατήφορο που επαγγέλεσθαι ότι θ’ ακολουθήσετε.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν μπορεί η ΝΔ να δώσει ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, να κερδίσει τον αέρα νίκης, να θεωρηθεί ως η πιο αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης της χώρας.

 

Παρατηρείται μια συνεχή ακινησία στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ξάνθης από τους εν δυνάμει κυβερνητικούς σχηματισμούς.

Η απουσία των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής και ηλίου φαεινότερη, δεν επισκέπτονται να ενημερώσουν και να δώσουν λόγο για τα πεπραγμένα, το βίος και την πολιτεία της κυβέρνησης, γιατί απλά δεν έχουν τίποτε να μας πουν, ώστε να δικαιολογήσουν την παρουσία, τους παχυλούς μισθούς και τα βουλευτικά οφίτσιά τους.

Το περίεργο είναι ότι, αν και υπάρχει πρόσφορο πολιτικό έδαφος, η τοπική ΝΔ συνεχίζει την αποχή της από την παρουσία και την ενημέρωση των πολιτών της Ξάνθης, δεν έμαθαν από το πολιτικό στραπάτσο των εκλογών του Σεπτέμβρη του 2015, όταν για πρώτη φορά δεν εξέλεξαν βουλευτή, παραμένοντας πολιτικά ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Με πυροτεχνήματα, άσκοπες μπαλωθιές, με χορούς, τραγούδια και στήσιμο αδριάντων, πολιτική δε γίνεται.

Ενα πρωϊνό θα σας αιφνιδιάσει ο μετρ των πολιτικών εκπλήξεων και θα οδηγηθείτε σε εκλογές, χωρίς να έχετε προετοιμάσει, ενημερώσει και κερδίσει με την αξιοπιστία σας την Ξανθιώτικη κοινή γνώμη και μα υποψήφιους βουλευτές της τελευταίας στιγμής, με αποφάσεις παρμένες στο γόνατο, όπως λέει ο λαός μας…

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button