«Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο»

Την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, στις 11.00 π.μ., στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2015, ο 1ος Αγώνας Δρόμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τοπικού Τμήματος Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS», με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο».

Την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, στις 11.00 π.μ., στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2015, ο 1ος Αγώνας Δρόμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τοπικού Τμήματος Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS», με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο».Eιδικότερα, πραγματοποιήθηκαν Λαϊκός Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικός Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ιματισμού, σχολικών ειδών και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ξάνθης, κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός και Στάθης Γιαννακίδης και ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

            Κατά την εκδήλωση αυτή, συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες συνολικά234 κιλάτρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα, ζάχαρη, ζαχαρωτά, κρέας) και είδη καθαρισμού και συνολικά 704 τεμάχια ρούχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, βρεφικά), υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη και φάρμακα.

            Ευχαριστούμε, θερμά και ολόψυχα, όλους τους συνανθρώπους μας, συμπολίτες και μη, μεγάλους και παιδιά, που, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας, συμμετείχαν, με χαρά και ενθουσιασμό, στους αγώνες προσφέροντας, με αγάπη και με γνήσια διάθεση προσφοράς, τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη, παιχνίδια, φάρμακα κλπ καθώς και οικονομική ενίσχυση και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη σε καθημερινή βάση τη δέσμευσή μας για προσφορά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και προβλήματα.

            Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά, το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, που μας έδωσε το βήμα, τη δυνατότητα και την αμέριστη βοήθειά του προκειμένου να υλοποιηθεί ο 1ος Αγώνας Δρόμου καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε με τους ανθρώπους του.

            Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS», που μας προσέφερε, εθελοντικά και αφειδώς, την πολύτιμη βοήθειά του και την άριστη τεχνογνωσία του για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση των αγώνων.

                      Ευχαριστούμε πολύτους χορηγούς μας, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα τη δράση μας αυτή και που χωρίς την ενίσχυσή τους δεν θα μπορούσαμε να την κάνουμε πραγματικότητα και συγκεκριμένα ευχαριστούμε (με τυχαία σειρά): την εταιρία «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.», την εταιρία «COCOMATMAXI A.B.E.E.», το ιχθυοπωλείο «Ο ΦΑΡΟΣ», τοSUPER MARKET «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», το κατάστημα «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ», τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ξάνθης, την επιχείρηση «Go Orange» στην Κομοτηνή, την επιχείρηση «PRISMA», το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», το Κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ» Ιωάννης Πυργελής, την επιχείρηση «The art of productions»καθώς και τους δύο χορηγούς μας που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.  

            Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, το Δ΄ Σώμα Στρατού, το Ε.Κ.Α.Β., τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, που με την αρωγή και τη στήριξή τους, συνετέλεσαν καθοριστικά στη διεξαγωγή και στην επιτυχία των Αγώνων.

                                                            Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Τοπικού Τμήματος Ξάνθης

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button