Δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλου, από την Καβάλα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την περιοδεία του:

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τις μετεκλογικές εξελίξεις:

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την περιοδεία του:

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τις μετεκλογικές εξελίξεις:

 

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητά τη στήριξη του λαού και τη συστράτευση όλων προκειμένου να αποτελέσει ένα εναλλακτικό πόλο έξω από τον αριστερό λαϊκισμό και τις συντηρητικές δυνάμεις. Η Αριστερά πρέπει να είναι προοδευτική. Στόχος  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να δώσει λύσεις, χωρίς αγκυλώσεις.
Δεν μπορεί να υπάρξει διέξοδος από την κρίση μόνον με λιτότητα αλλά με ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Για την Καβάλα που είναι και αγροτική περιοχή, μόνον μέσα από ένα σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης μπορεί να ξεφύγει από την κρίση. Παράλληλα , σε ό,τι αφορά το νέο μνημόνιο, θα πρέπει να εφαρμοστεί, αλλά με διαπραγμάτευση ώστε να είναι αποτελεσματικό».

 

Eρωτηθείς για τα  θετικά αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων απάντησε:

«Θα είμαστε η Τρίτη δύναμη στις εκλογές θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών    Οχτώ ημέρες πριν οι πολίτες πραγματοποιήσουν την καλύτερη δημοσκόπηση στην κάλπη είναι ξεκάθαρο ότι από τα στοιχεία των ερευνών, προκύπτει η επιθυμία κυβερνήσεων συνεργασίας, ώστε επιτέλους με προγραμματικές συγκλίσεις και εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης να προχωρήσει  η χώρα μπροστά.

Όλα δείχνουν πως η  ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και η ανάδειξη της στην τρίτη θέση  θα είναι  καταλύτης για τη δημιουργία ενός προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς που θα είναι η λύση στο ζήτημα της  διακυβέρνησης και της αποτελεσματικότητας την επόμενη μέρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button