Τα νέα της ομάδας

Στις 16:00 και το απόγευμα της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσαν το «παρών» τους στο προπονητήριο της ομάδας συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Superleague. Μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Νέων το προπονητικό επιτελείο ακολούθησε το πλάνο του κι έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του δούλεψε σε συγκεκριμένους τομείς. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ακολούθησαν οι ασκήσεις με την μπάλα ενώ μεγάλο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τα τελειώματα φάσεων.

Στις 16:00 και το απόγευμα της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσαν το «παρών» τους στο προπονητήριο της ομάδας συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Superleague. Μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Νέων το προπονητικό επιτελείο ακολούθησε το πλάνο του κι έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του δούλεψε σε συγκεκριμένους τομείς. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ακολούθησαν οι ασκήσεις με την μπάλα ενώ μεγάλο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τα τελειώματα φάσεων. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός από τους παίκτες του και το Σάββατο στις 15:00 στο «Skoda Ξάνθη Arena» περιμένει να δει βελτιώσεις πάνω στους τομείς που δούλεψε η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Στην Εθνική Ελπίδων

Δύο παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Γερμανίας, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 19:15 στο γήπεδο «Erdgas Sportpark» της πόλης Χάλε. Οι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την Κυριακή το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button