Αγώνας Σπόρ

Εθνικός Κιμμερίων – ΑΟΞ 0-5

Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, 14η αγωνιστική και ο ΑΟΞ ξεπέρασε σοβαρά προβλήματα απουσιών και έναν κακό αγωνιστικό χώρο παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επικρατώντας του Εθνικού Κιμμερίων εκτός έδρας με 0-5.

Με τους Μελισσόπουλο (ίωση) , Βαγγέλη και Τάσο Καρακάση (πένθος) να τίθενται τελευταία στιγμή κυριολεκτικά εκτός αποστολής σε συνδυασμό και με τους ήδη δεδομένους απόντες που υπήρχαν , η ομάδα μας απέδειξε πώς έχει το απαραίτητο βάθος στο έμψυχο δυναμικό. Με κυριότερα όπλα τους νεαρούς Δάγκα (17 ετών) , Κρυστάλλη (16), Μοσχίδη (16), Ανηπαρόπουλο (17) και Μοσχόπουλο (18) που ήρθε από τον πάγκο , επικράτησε με άνεση αλλά το σημαντικότερο είναι πώς απέδωσε καλό ποδόσφαιρο με συνεργασίες σε ένα βαρύ γήπεδο. Πρέπει να μνημονεύσουμε όμως και την ετοιμότητα τεχνικού team και ποδοσφαιρικού υλικού να ανταποκριθούν στις όποιες δυσκολίες.

Μοναδικό αρνητικό γεγονός της ημέρας ο τραυματισμός του Αποστολίδη (16 ετών) ελπίζοντας να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρός ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί με την ομάδα να τον χρειάζεται αν και φυσικά προέχει πάντα η υγεία του αθλητή.

Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στο +11 από τον δεύτερο Άτλα Σελίνου μετά την σημερινή του ήττα από τον ΑΠΟΞ Ραιδεστού εντός έδρας και μπήκε με το δεξί στον δεύτερο γύρο. Από τα οφέλη της ημέρας η παρουσία του κόσμου μας σε μια κρίσιμη για τον σύλλογο στιγμή. Παρά το γεγονός πώς το πρωτάθλημα δείχνει να κρίνεται από νωρίς , αν και πρέπει να διατηρήσουν άπαντες την ετοιμότητα τους , ο κόσμος είναι δίπλα μας , έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει στην μάχη της επιστροφής μας.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

To σχήμα όπως βλέπεται στην ανωτέρω εικόνα αλλά διαφοροποιήθηκε πολλές φορές μεσοεπιθετικά καθώς οι Σπυριδωνίδης, Δάγκας και Κουτσομιχάλης άλλαξαν πολλές φορές θέσεις.

Ο Αποστολίδης βγήκε νωρίς αλλαγή λόγω τραυματισμού και στην θέση του τοποθετήθηκε ο Μοσχόπουλος ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Γιώργος Μαλαδένης. Την ομάδα παρέταξαν σήμερα στο παιχνίδι οι κύριοι Ανέστης Αλεξούδης και Νίκος Καλαϊτζής, βοηθός και προπονητής τερματοφυλάκων αντίστοιχα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο Εθνικός Κιμμερίων έβαλε τα πόδια του στην “φωτιά” όπως είναι φυσιολογικό αλλά ο ΑΟΞ επέβαλλε τον ρυθμό του και στο 12′ ο Κουτσομιχάλης προσπαθώντας να πασάρει μέσα στην περιοχή κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του αντιπάλου. Πέναλτι που εκτέλεσε στο “Γ” ο Κιαχίδης γράφοντας το 0-1.

Στο 32′ μετά από την συνεχιζόμενη πίεση του ΑΟΞ , ο Δάγκας μπήκε ωραία στην περιοχή, παράλληλη στον Μοσχόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2. Μάλιστα 2 λεπτά πριν ακυρώθηκε γκολ του Μοσχόπουλου για offside σε ίδια φάση , αυτήν την φορά σε παράλληλη του Κιαχίδη.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα ακόμα ακυρωθέν τέρμα στο 55′ , όταν και κρύφτηκε η μπάλα με τον Δάγκα τελικό αποδέκτη να πλασάρει αλλά τον επόπτη να δείχνει offside. Πέντε λεπτά πριν όμως ο Μοσχόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε και έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, συνολικά τρία στο πρωτάθλημα σε δύο συμμετοχές.

Στο 58′ ο Δάγκας με κούρσα είκοσι μέτρων πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον αντίπαλο στόπερ και πέναλτι που εκτέλεσε σωστά ο ίδιος του ψύχραιμα, κάνοντας το 0-4.

Στο 83′ με την ομάδα να ρίχνει ρυθμούς και να μετουσιώνει την υπεροχή της σε ένα passing game , ο Κουτσομιχάλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-5.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Δρακίδης με επόπτες τους κ.κ Χρυσέλη και Ξυδιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button