ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους, πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (17:15) με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας. Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ήταν απαιτητική και αυξημένης έντασης με τους παίκτες να ακολουθούν τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού ενώ στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς στα αγωνιστικά τετράγωνα πριν τις ασκήσεις τακτικής.

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους, πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (17:15) με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας. Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ήταν απαιτητική και αυξημένης έντασης με τους παίκτες να ακολουθούν τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού ενώ στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς στα αγωνιστικά τετράγωνα πριν τις ασκήσεις τακτικής. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Κασά Καμαρά, ενώ δεν υπολογίζονται Μπρίτο (τραυματίας) και Μπαξεβαβίδης (τιμωρημένος) για το παιχνίδι στη Λαμία. 

Διαιτητής του αγώνα Λαμία – Xanthi FC ορίστηκε να είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ράινχαρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Βοιωτίας).

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ

Στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC για να λάβει μέρος στις προπονήσεις και στους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Κ-20 με την Σλοβακία που θα γίνουν στα Σπάτα από 8 και 11 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπατών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Η Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Θυμιάνη Κωνσταντίνο και Οκάν Σουλεϊμάν που προέρχονται από την Ακαδημία της.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button