“Έπρεπε να νικήσουμε με 3-0 την ΑΕΚ”

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Γιώργου Σταθόπουλου στο παιχνίδι Ξάνθη- ΑΕΚ(2-1), για το Κύπελλο Hellas On Line, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Γιώργου Σταθόπουλου στο παιχνίδι Ξάνθη- ΑΕΚ(2-1), για το Κύπελλο Hellas On Line, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.



 “Πρέπει να υπάρχει ενότητα στη SuperLeague και όχι διάφορα γκρουπ που συζητάνε μεταξύ τους και κάνουν τις προτάσεις τους. Πρέπει να καθόμαστε όλοι σε ένα τραπέζι και να κάνει ο καθένας την πρότασή του”, σχολίασε για την κατάσταση στη Λιγκα.


 “Αποδείχθηκε πως ο Κόκκαλης είναι το νούμερο ένα και μας έχει όλους για πλάκα. Τώρα που είναι πρώτος με 14 πόντους διαφορά, είναι σαν να μας δίνει τη διαιτησία και να μας λέει κάντε την ό,τι θέλετε”, δήλωσε αναφερόμενος στη διαιτησία.


Αναλυτικά όσα δήλωσε


“Έπρεπε να νικήσουμε με 3-0 την ΑΕΚ, το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ δεν ήταν και μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Όταν δόθηκε το πέναλτι εξεπλάγην, πέρασαν σχεδόν δύο λεπτά για να καταλάβω τι έγινε. Δεν θα δινόταν ποτέ τέτοιο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ. Γιατί να υπάρχει ο θεσμός του Κυπέλλου, αν είναι να συμβαίνει αυτό; Το καλό είναι πως δεν έγιναν επεισόδια, αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε άλλο γήπεδο και αδικείτο η γηπεδούχος ομάδα, δεν θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Ποτέ δεν συμβαίνει αυτό με εμάς. Ούτε μπουκάρουμε στο γήπεδο, δεν γίνονται τραμπουκισμοί. Αυτή η εύνοια που υπήρξε, πιστεύω πως δεν άρεσε ούτε στους οπαδούς της ΑΕΚ”, είπε αρχικά, αναφερόμενος στον αγώνα με την “Ένωση”, όπου η ομάδα του νίκησε με 2-1.



Ο κ. Πανόπουλος τόνισε πως δεν πίστεψε σε καμία περίπτωση ότι η κατάσταση θα καλυτερέψει για τη διαιτησία με τον ορισμό του Γιώργου Γιαννάπουλου ως αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. “Θα ήμουν αφελής αν πίστευα πως με την αλλαγή του Ψυχομάνη και την τοποθέτηση του Γιαννόπουλου θα άλλαζε η κατάσταση την επόμενη ημέρα. Αν όμως γινόταν αυτό θα σήμαινε πως πριν υπήρχε πρόθεση. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να κάτσουνε κάποιοι άνθρωποι στο τραπέζι και να συζητήσουνε. Πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο. Ο κάθε αρμόδιος ας κάνει την πρότασή του και μετά να εξεταστούν όλες. Πέρασε η απόφαση των ΠΑΟ και Ολυμπιακού για τον νέο αρχιδιαιτητή. Πώς γίνεται αυτό; Είναι μόνο 2 από τις 16 ομάδες. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Τουρκοκρατία. Έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι μαζί.


Αποδείχθηκε πως ο Κόκκαλης είναι το νούμερο ένα και μας έχει όλους για πλάκα. Τώρα που είναι πρώτος με 14 πόντους διαφορά, είναι σαν να μας δίνει τη διαιτησία και να μας λέει κάντε την ό,τι θέλετε. Αν ήμουν ο ΠΑΟ ή ΑΕΚ και συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα μειονεκτικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Για το τι πρέπει να συμβεί ώστε να αλλάξει η κατάσταση, ανέφερε: “Ας πάρει η ΕΠΟ ένα τιμ πριν το καλοκαίρι για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας γίνουν οι προτάσεις και να δούμε ένα θα συναινέσει η SuperLeague. Αλλά δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τη SuperLeague, χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις για όλες τις Ενώσεις. Έχουν γίνει πολλά θετικά με την SuperLeague, όμως σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση θυμίζει την εποχή της ΕΠΑΕ. Τα έχει βαρεθεί όλα αυτά ο κόσμος”.


Τέλος, μίλησε ειδικά για την κατάσταση στη SuperLeague και τι δεν του αρέσει “Ξαφνικά όλα άρχισαν να γίνονται ομόφωνα και πάλι ξαφνικά δεν συμφωνεί κανείς, πως γίνεται αυτό; Ας είμαστε σοβαροί, δεν πρέπει να γελοιοποιούμαστε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις πρακτικές, να παίρνουν τις αποφάσεις όλοι οι ιδιοκτήτες μαζί, αλλιώς η κατάσταση θα γίνει όπως παλιά”, κατέληξε ο κ.Πανόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button