Τιμήθηκε για τη συμμετοχή της η SKODA ΞΑΝΘΗ

Με μία ισοπαλία και μία νίκη ολοκλήρωσε και τις ανεπίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η SKODA ΞΑΝΘΗ. Στο 3ο Τουρνουά Μνήμης που έγινε την Τετάρτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής στα πλαίσια της επετείου της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού αντιμετώπισε την Καβάλα στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μαρσελίνιο μπορεί να έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα στο 12′ όμως ο Ελευθεριάδης Χ. στο 22′ ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το 1-1.

   Με μία ισοπαλία και μία νίκη ολοκλήρωσε και τις ανεπίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η SKODA ΞΑΝΘΗ. Στο 3ο Τουρνουά Μνήμης που έγινε την Τετάρτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής στα πλαίσια της επετείου της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού αντιμετώπισε την Καβάλα στο πρώτο παιχνίδι.


Ο Μαρσελίνιο μπορεί να έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα στο 12′ όμως ο Ελευθεριάδης Χ. στο 22′ ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το 1-1. Η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Σουάνη σ’ αυτό το 45λεπτο παιχνίδι, όμως στα πέναλτι η ομάδα της Καβάλας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.


Ο Πόι, ο Μαρσελίνιο και ο Σουάνης ευστόχησαν στα τρία πέναλτι και οι Νικουλάε, Χργκόβιτς, Θεοδωρέλης στα ισάριθμα της Καβάλας. Ο Βάλλας ήταν άτυχος καθώς το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ ο Ντανίλο σκόραρε κι έδωσε την νίκη στην ομάδα του.


Στο παιχνίδι αυτό η SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε με τους: Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Κομεσίδη, Βάλλα, Κωστούλα, Φλίσκα, Γκατσολάρι, Πόι, Μαρσελίνιο, Σουάνη, Καζάκη.


Στην αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου η ξανθιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με αρκετούς νέους παίκτες.


Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι πέτυχε το 1-0 στο 3ο λεπτό και το 2-0 στο 6ο λεπτό με πλασέ. Ο Πέτρος Μάνταλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 9′ και ο Δημήτρης Γούτας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καθάριου πέτυχε το 4-0 στο 15′. Ο Λάζαρος Γκατσολάρι στο 22′ διαμόρφωσε το 5-0 και ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι στο 28′ έφτασε στο χατ τρικ σημειώνοντας το 6-0. Στο 32′ ο Καθάριος σκόραρε με πλασέ για το 7-0. Το 8-0 έγινε στο 35′ και το πέτυχε ο Τσομπανόπουλος ενώ ο Αλτιπαρμακόφσκι με δύο γκολ στο 41′ και το 45′ έγραψε το τελικό το 10-0.


Στο παιχνίδι αυτό η SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε με τους:


Λοντίγκιν, Κομεσίδη, Μπέρτο, Γούτα, Τσομπανόπουλο, Καθάριο, Γκατσολάρι, Μάνταλο, Αλτιπαρμακόφσκι, Βασιλειάδη, Χαριτίδη.



*** Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ τιμήθηκε για την συμμετοχή της στο 3ο Τουρνουά Μνήμης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου “Τραπεζούντα” κο. Γιάννη Νικολαΐδη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button