Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης

Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ξάνθης σχετικά με την Πανδημία του κορωνοιού COVID-19,  στην προσπάθειά της να εμψυχώσει και να παροτρύνει τους πολίτες του Νομού Ξάνθης ώστε να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα αυτοπεριορισμού, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά,  προκειμένου να περιορίσουμε την διασπορά του ιού και να δώσουμε χρόνο στο Σύστημα Υγείας να αντιμετωπίσει τα περιστατικά που προσέρχονται με όλο και  αυξανόμενο ρυθμό, καθημερινά στο Νοσοκομείο μας

 

Εμπιστευόμαστε την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς  και την επιστημονική επιτροπή διαχείρισης της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα, πρωτοστατούντος  του καθηγητή λοιμοξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα :

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ των ειδικών και της κυβέρνησης  που έχουν   ευθύνη και ύψιστο καθήκον να διαφυλάξουν την  Δημόσια Υγεία. 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ , ιατρούς νοσηλευτές , τραυματιοφορείς, διότι αυτοί είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν όποτε κι αν χρειαστεί, επιτελώντας το καθήκον τους!

Η ΥΓΕΙΑ προέχει όλων των αγαθών κι αυτός είναι ο βασικός άξονας διαχείρισης  της κρίσης από την κυβέρνηση! Τα μέτρα κλιμακώνονται και έως σήμερα έχουμε καταφέρει να τρέχουμε μπροστά από τον νέο κορωνοιό.

 Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και της σοβαρότητας της πανδημίας, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα διεθνή μέσα εγκωμιάζουν ήδη  την στάση τους! 

 Η κρισιμότητα όμως των επόμενων εβδομάδων θα είναι καθοριστική για όλους τους Έλληνες  κι όλες τις Ελληνίδες!

 Η έκβαση της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας,  θα εξαρτηθεί άμεσα από την ατομική ευθύνη που θα επιδείξει ο καθένας  μας, σ’αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ.

 

 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ                                      Η Τομεάρχης Υγείας της ΝΟΔΕ Ξάνθης

             ΝΙΚΟΣ ΚΙΑΤΙΠΗΣ                                                                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button