Ειδήσεις

Αθωώθηκαν Παπαδόπουλος, Δρεμσίζης, Χατζηθεοδώρου μετά από τη μήνυση του Δημήτρη Μπένη

Αθωώθηκαν χθες από το  Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ο εκδότης του «Μαχητη» Πάνος Παπαδόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Γιώργος Χατζηθεοδώρου, στη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους για διαρροή προσωπικών δεδομένων, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο πρώην Πρόεδρος του  δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ιωάννης Δρεμσίζης στις 26/02/2016 κατέστησε προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα το περιεχόμενο του υπ’ αριθμ. Εμπιστευτικού Πρωτοκόλλου 36/12-01-2016 εγγράφου της Αποκεντρωμένης σύμφωνα με το οποίο επιβλήθηκε η ποινή της αργίας των 6 μηνών στο Δημήτρη Μπένη και το συγκεκριμένο έγγραφο αναπαράχθηκε από την εφημερίδα “Μαχητής” από τον εκδότη της Πάνο Παπαδόπουλο, ο δε τρίτος κατηγορούμενος Γιώργος Χατζηθεοδώρου σχολίασε το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα XanthiLEFT .

Στη δίκη η πλευρά του Πάνου Παπαδόπουλου, επικαλέστηκε για μια ακόμη φορά «συνέντευξη του Δημήτρη Μπένη στο πρώην Κανάλι 6» στις 26.02.2016 στην οποία, ο πρώην αντιδήμαρχος ομολογούσε στην ουσία ότι ο ίδιος πριν ένα μήνα σε άλλη ραδιοφωνική συνέντευξή του , είχε ανακοινώσει την πρωτόδικη ποινή της αργίας των 6 μηνών.

Πολιτική αγωγή,o δικηγόρος του Δημήτρη Μπένη Θανάσης Ξυνίδης

Δικηγόροι υπεράσπισης η Λίτσα Μιχαηλίδου (του Παναγιώτη Παπαδόπουλου), η Πόπη Συμεωνίδου (του Γιάννη Δρεμσίζη) ο Στέλιος Μαλακης ( του Γιώργου Χατζηθεοδώρου)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button