Απογευματινή προπόνηση

Πρόγραμμα αερόβιων ασκήσεων και κατοχή μπάλας περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης για τη SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τρίτο διαδοχικό 0-0 στη Βέροια και την επιστροφή από το ταξίδι, επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της συνεχίζοντας την προετοιμασία. Σε κομμάτια των ασκήσεων συμμετείχε και ο Οβίντιου Ερέα που ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ επανήλθε πλήρως και ο Καρίμ Σολτάνι που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι.

Πρόγραμμα αερόβιων ασκήσεων και κατοχή μπάλας περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης για τη SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τρίτο διαδοχικό 0-0 στη Βέροια και την επιστροφή από το ταξίδι, επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της συνεχίζοντας την προετοιμασία. Σε κομμάτια των ασκήσεων συμμετείχε και ο Οβίντιου Ερέα που ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ επανήλθε πλήρως και ο Καρίμ Σολτάνι που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Ξεχωριστή μέρα για τον Σάκη Γκαραβέλη που είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Λύση συνεργασίας με Νάκα

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button