Ελλάδα

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Αυξήσεις μισθών και μπόνους για τους εργαζομένους

Σε οικογενειακό κλίμα και γιορτινή ατμόσφαιρα, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία, τηρώντας την παράδοση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις περιοχές όπου διαθέτει παραγωγικές μονάδες.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν των εργαζομένων σε Λάρισα, Τρίκαλα και Ξάνθη, για τα γαλακτοκομεία ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ, και ΡΟΔΟΠΗ, η διοίκηση ευχαρίστησε τους ανθρώπους της εταιρείας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια χρονιά με πολλές αντιξοότητες, και ευχήθηκε υγεία και ευημερία στις οικογένειές τους.

Οι εταιρικές ανακοινώσεις περιλάμβαναν σημαντικές ειδήσεις για επιβραβεύσεις του προσωπικού οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στις αυξήσεις αποδοχών που δόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου.

Οι αμοιβές για το 2024 αυξήθηκαν σε ποσοστό 5,7%  ενώ το μπόνους για την επίτευξη των στόχων του 2023 ανήλθε συνολικά σε 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι μισθοί όλων των νεοπροσλαμβανόμενων ξεκινούν με ένα ποσοστό 7% επιπλέον από την ελάχιστη νομοθετημένη αμοιβή.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική οικογένεια αποδίδοντας στους εργαζομένους της το ποσό των 365.000 ευρώ ως επίδομα τέκνων, με την ευχή να πληθαίνουν οι παιδικές φωνές σε κάθε σπίτι.

Επιβραβεύσεις και αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν και σε κτηνοτρόφους: Στις 150.000 ευρώ ανήλθε το μπόνους για 25 παραγωγούς αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος, οι φάρμες των οποίων διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.

Η διοίκηση έκανε ειδική αναφορά στην πλημμύρα του εργοστασίου της ΤΥΡΑΣ, το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2023, εκθειάζοντας την αυταπάρνηση των εργαζομένων χάρη στην οποία το εργοστάσιο, που κατακλύστηκε από ενάμιση μέτρο νερό, επαναλειτούργησε σε μόλις δωδεκάμισι μέρες.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία τη χρονιά που πέρασε ήταν διαρκώς παρούσα στις ανάγκες της κοινωνίας, προσφέροντας τη στήριξή της σε θεσμούς και συλλογικές προσπάθειες που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Είναι οι δυο τομείς που αποτελούν το πρώτο της μέλημα σε κάθε βήμα της εταιρικής της υπευθυνότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button