Αγώνας Σπόρ

Πρεμιέρα με Κιμμέρια (Live 11:00 Lega Tv)

Σαν έτοιμη από καιρό , σαν θαρραλέα, η ομάδα του ΑΟΞ μετά από έναν και πλέον χρόνο αγωνιστικής αδράνειας επιστρέφει στους επίσημους αγώνες για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Αν πήραμε μια γεύση στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης και αντιληφθήκαμε ότι όντως η ομάδα μας…γύρισε και είναι πια εδώ, σήμερα μπαίνει η “σφραγίδα” που εξασφαλίζει το γεγονός πώς τελικά ” Ο ΑΟΞ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ”.

Και όχι απλά “ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ” αλλά ονειρεύεται.

Ονειρεύεται με ένα αγωνιστικό τμήμα που προπονείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και δείχνει να “δένει” κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο αντιλαμβανόμενο πλήρως την βαριά φανέλα του συλλόγου.

Ονειρεύεται με τμήματα υποδομών που εκκίνησαν τον Αύγουστο και σε βάθος τριετίας όλοι γνωρίζουν πώς η δυναμική τους θα αποτελέσει το σημαντικότερο “γρανάζι” όλου του οργανισμού. Γρανάζι από το οποίο το αντρικό σωματείο που θα αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες θα τροφοδοτείται κάθε χρόνο από παίκτες και προπονητές. Αυτό που δίδαξε ο ιστορικός μας σύλλογος στην φίλαθλη Ελλάδα. Την σχέση ακαδημιών-αντρικού τμήματος.

Ονειρεύεται με μια διοίκηση που σε τρεις μήνες “έτρεξε” όσα άλλοι εκτιμούσαν ως ανέφικτα. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

ΑΟΞ – Εθνικός Κιμμερίων σήμερα, η αρχή, η αρχή που είναι το ήμισυ του παντός. Στις 11:00 , κεκλεισμένων των θυρών λόγω των θεμάτων που έχουν προκύψει σε πολλά γήπεδα άνω των 5000 θέσεων στην χώρα μετά τις νομοθετικές τροποποιήσεις του Αυγούστου. Οι μελέτες ξεκίνησαν ήδη, σύντομα θα έχουν την εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων ασφαλείας και ο κόσμος της πόλης μας να μην χρειάζεται να βλέπει τα παιχνίδια διαδικτυακά από το LEGA TV ζωντανά όπως θα γίνει σήμερα. Το διαδικτυακό κανάλι που συνεργαζόμαστε, ας αποτελέσει τον καλύτερο μας τροφοδότη…στους Ξανθιώτες που κατοικούν σε πιο μακρινά μέρη εντός και εκτός Ελλάδας. Τους πολίτες της πόλης μας , τους θέλουμε γήπεδο. Και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button