Περιφέρεια

Χριστόδουλος Τοψίδης: “Η Περιφέρεια ΑΜΘ στέκεται αρωγός σε όλες τις δράσεις που αφορούν την Πολιτική Προστασία”

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ στέκεται αρωγός σε όλες τις δράσεις που αφορούν την Πολιτική Προστασία, παρείχε ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, στη σύσκεψη που έγινε στην έδρα της ΠΕΠΥΔ ΑΜΘ στην Κομοτηνή, προεξάρχοντος του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός δράσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επισημάνθηκε η απόλυτη ανάγκη προστασίας του φυσικού πλούτου της ΠΑΜΘ από πυρκαγιές και άλλα φυσικά φαινόμενα.

Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια ΑΜΘ, ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι η Πολιτική Προστασία και τα θέματα της βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της Διοίκησης, σημείωσε ότι ήδη έχουν γίνει αρκετές συσκέψεις και έπονται κι άλλες προκειμένου να υπάρχει πάντα υψηλή ετοιμότητα παρέμβασης αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο και φυσικά επαναβεβαίωσε την διάθεση συνεργασίας της Περιφέρειας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και οποιονδήποτε άλλο φορέα που εμπλέκεται στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button