Αγώνας Σπόρ

Εχίνος – ΑΟΞ 1-5

Το 6/6 πέτυχε σήμερα η ομάδα μας απέναντι στον Εχίνο SPORT στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής για την Β’ ΕΠΣ Ξάνθης με αποτέλεσμα να περάσει μόνη πρώτη η ομάδα μας στην βαθμολογία και έχοντας παράλληλα πραγματοποιήσει το ρεπό της στο πρωτάθλημα.

To 1-5 σήμερα το πρωί εκτός έδρας στον Εχίνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάλυσης και επόμενο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή στις 11:00 με αντίπαλο τον Άτλα Σελίνου που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πιο κάτω στην βαθμολογία. Η ομάδα μας συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση στο πρωτάθλημα (37 γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος) έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΔΕΝΗ

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, σε σχήμα 4-1-2-3 στα στόπερ οι Καρακάσης Βαγγέλης (τραυματίστηκε στο εντέκατο λεπτό, στην θέση του ο Παπάς) και Κιουρτ, στα μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης. Στον άξονα ο Φλώρος , μπροστά του οι Κουτσομιχάλης και Σπυριδωνίδης, στα εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Μιχάλης Μαλαδένης, σέντερ-φορ ο Βαγγέλης Μαλαδένης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο παιχνίδι θα σταθούμε αρχικά στον τραυματισμό του Βαγγέλη Καρακάση που φάνηκε να γυρνάει τον αστράγαλο του (σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο) και να μένει εκτός αγώνα στο 11′. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός στόπερ Παπάς. Στην συνέχεια φτάσαμε στο 16′ όταν με ασίστ ο Φλώρος βρήκε τον Λαζαρίδη που τελείωσε σωστά την φάση και έγραψε το 0-1 για τον ΑΟΞ. Στο 20′ όμως άμεση απάντηση από τον Εχίνο SPORT όταν σε κόρνερ ο Μπουδούρ ισοφάρισε από κοντά σε 1-1.

Ακολούθως ο ΑΟΞ πήρε τα ηνία του αγώνα και μέχρι το 45′ τον “καθάρισε”. Στο 26′ ο Κιαχίδης εκτελεί φάουλ, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και από κοντά ο Κουτσομιχάλης εκτέλεσε με πλασέ και έκανε το 1-2. Στο 32′ ο Κιαχίδης με ασίστ βρήκε τον Μαλαδένη τετ-α-τετ που με ατομική ενέργεια τελείωσε την φάση και η ομάδα μας πέρασε μπροστά με 1-3. Στο 44′ το ματς “καθάρισε” όταν ο Κουτσομιχάλης έβγαλε την κάθετη, ωραία τελείωσε και σωστά ο Λαζαρίδης κάνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, 1-4 ο ΑΟΞ.

Στο 54′ του δευτέρου ημιχρόνου οι ρόλοι αλλάξανε σε σχέση με το 1-4. Το κόρνερ ο Λαζαρίδης, ο Κουτσομιχάλης σκοράρει και 1-5 ο ΑΟΞ με το ματς να έχει ήδη τελειώσει.

Στο παιχνίδι εισήλθαν εκτός του Παπά και οι Τάσος Καρακάσης, Μαλαδένης Γιώργος (πρώτη συμμετοχή), Ιντζέ Φικρή και Δάγκας αντί των Μαλαδένη Μιχάλη, Μαλαδένη Βαγγέλη, Σπυριδωνίδη και Κουτσομιχάλη.

Για διαφορετικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Μελισσόπουλος (τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αγώνα, περισσότερο για λόγους προφύλαξης με Σέλινο για το πρωτάθλημα και Χρύσα να ακολουθούν για πρωτάθλημα και κύπελλο), Μοσχίδης, Αποστολίδης όπως και ο Χαριτίδης.

Για μια ακόμα φορά ο κόσμος μας βρέθηκε στο πλαί του συλλόγου παρά την δύσκολη ώρα και αποτελεί κυριολεκτικά τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια για άνοδο και επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button