Ειδήσεις

Χάρης Ευφραιμίδης:” Ή τώρα ή ποτέ. Ο ερασιτέχνης ΑΟΞ θα γίνει η βιτρίνα της πόλης μας”

Εννοείται πως “τσακαλώνω” την εικόνα μου , για την ομάδα θα το κάνω. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Δεν υπάρχει άλλη. Ή τώρα ή ποτέ. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ΞΑΝΘΗ σε αθλητικό επίπεδο. Ο ερασιτέχνης ΑΟΞ θα γίνει η βιτρίνα της πόλης μας. Μπάσκετ, βόλεϊ , πόλο , χάντμπολ, όλα αυτά με το περίβλημα του ΑΟΞ και με ΚΑΔΡΟ το ποδόσφαιρο.
Το ξαναλέω μέχρι να μας “καρφιτσωθεί”. Βάση του άρθρου 15 της UEFA , ομάδα που έχει το ίδιο όνομα “ΞΑΝΘΗ” , ίδια χρώματα , σήμα (ο νέος ερασιτέχνης θα μπλοκάρει κάθε αλλαγή ονόματος με ασφαλιστικά μέτρα ) , ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ του τα χρέη όπως έκαναν Βέροια , ΑΡΗΣ, Ηρακλής, ΟΦΗ. Αν είναι να τα βρω μπροστά μου, ας τα βρω σαν “ΑΟΞ”.
Με ιδιόκτητο γήπεδο στο κέντρο της πόλης, μέλη , διοικητικά στελέχη με οικονομική δυνατότητα, χορηγούς και με διορθωμένα μέσω της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ τα χρέη και νέο επενδυτή, θα είναι η μεγάλη ευκαιρία να βλέπουμε παιδάκια σε όλη την πόλη από όλα τα αθλήματα να κυκλοφορούν με σήμα τον ΑΟΞ. Το μεγαλύτερο BRANDNAME στον επαρχιακό βορρά. Αυτά τα παιδάκια όλα με τους γονείς τους θα έρχονται και στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό ΑΟΞ. Η τώρα ,λοιπόν, ή ποτέ.
Αυτόκλητους σωτήρες ΔΕΝ θέλουμε που ετσιθελικά και μονομερώς αποφασίζουν για όλους. Όσοι νομίζουν πως είναι πρόεδροι -προπονητές-φροντιστές , έχουν ομάδες να το αποδείξουν. Στον ΑΟΞ η προσπάθεια θα είναι ΟΜΑΔΙΚΗ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button