Δημοτικές Εκλογές

Και ο Γιώργος Κεβεντζίδης υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή  ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!! 
Τον Γιώργο Κεβεντζίδη.
Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κομνηνά Ξάνθης, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Υπηρέτησε 39 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός και Κοινοτικός Υπάλληλος, αρχικά της πρώην Κοινότητας Κομνηνών, στη συνέχεια του πρώην Δήμου Σταυρούπολης και τέλος του Δήμου Ξάνθης όπου διετέλεσε ληξίαρχος. 
Ο Γιώργος είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων που απασχολούν σήμερα την ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά και των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυσή τους και για το λόγο αυτόν αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά, ως αιρετός αυτή τη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!
Γενικότερα το όνειρό του είναι να γίνει η Ξάνθη μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης ένας τόπος που θα προοδεύει διαρκώς και θα αποτελεί εκτός των άλλων έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!!
Αγαπητέ Γιώργο αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και πολλή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button