Διπλή προπόνηση

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (07 Ιουλίου – 13 Ιουλίου) της SKODA ΞΑΝΘΗ περιλαμβάνει 9 προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και η ομάδα θα μεταβεί στο Pravets της Βουλγαρίας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας δύο ήταν η προπονήσεις για την ξανθιώτικη ομάδα. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δυνατά τις πρώτες μέρες εργασίας τους και την Τετάρτη τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα βρέθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας ακολουθώντας το πρόγραμμα.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (07 Ιουλίου – 13 Ιουλίου) της SKODA ΞΑΝΘΗ περιλαμβάνει 9 προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και η ομάδα θα μεταβεί στο Pravets της Βουλγαρίας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας δύο ήταν η προπονήσεις για την ξανθιώτικη ομάδα. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δυνατά τις πρώτες μέρες εργασίας τους και την Τετάρτη τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα βρέθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας ακολουθώντας το πρόγραμμα. Στις 09:00 δόθηκε έμφαση στην φυσική κατάσταση με αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις γυμναστηρίου ενώ το απόγευμα στις 19:00 ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις με μπάλα και στο διπλό σε γήπεδο μικρών διαστάσεων. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Μιχάλης Ζαρόπουλος που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής σαιζόν είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ενώ ο Χρήστος Καρυπίδης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα καθώς χθες ανέβασε πυρετό.
Μοναδικός απών ο Πέτρος Ορφανίδης με την Εθνική Κ-19 που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 09 Ιουλίου στις 22:00 στο AEL Arena την Αυστρία στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του EURO U-19.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button