Τρίτο Μάτι

Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

Η Αντζελίνα Τζολί πρόκειται να υποδυθεί τη θρυλική τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας, στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν.         
Η νέα ταινία με τίτλο “Maria” θα αφηγηθεί την όμορφη, πολυτάραχη αλλά και τραγική ιστορία της ζωής της Μαρίας Κάλλας, της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο.
Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ, γνωστός για τη δουλειά στο “Spencer”, το “Eastern Promises” αλλά και το “Peaky Blinders”. ” Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας “, είπε η Τζολί σε μία δήλωση.
“Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό.

Το να σου επιτραπεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο”, είπε η δημοφιλής ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το people.
“Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο”, είπε ο Λαρέν και πρόσθεσε: “Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο”.
Η Μαρία Κάλλας, η σπουδαία Ελληνοαμερικανίδα σοπράνο, που αναφέρεται από τον Λέοναρντ Μπέρνσταϊν ως “η Βίβλος της όπερας”, ήταν γνωστή όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και για τη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση πριν την αφήσει για την Τζάκι Κένεντι.
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 53 ετών.
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αφηγηθεί την ιστορία της στο Callas Forever του 2002 με πρωταγωνίστρια τη Φανί Αρντάν.

Ο Τομ Χανκς, επίσημα Έλληνας από καιρό, λόγω συζύγου, της σκηνοθέτιδας Ρίτα Γουίλσον είναι γαμπρός της ΞΑΝΘΗΣ, του Δημοτικού Διαμερίσματος ΩΡΑΙΟΥ.
Στην Ξάνθη, το Ωραίο, το Σμόλιαν και τη Φιλιππούπολη εντόπισε τα ίχνη του πατέρα της η ελληνίδα με καταγωγή από την Ξάνθη, σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον.
Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός του Ηollywood, έψαξε στην Ξάνθη και την ορεινή περιοχή για το παρελθόν της, βρήκε αρκετούς συγγενείς της στο Ωραίο.
Στο πλαίσιο της γνωστής σειράς του NBC «Ποιος νομίζεις ότι είσαι» είχε βρεθεί στην Ξάνθη για την έρευνα και τα γυρίσματα και έφτασε μέχρι το τέλος, τελικά.
Ανακάλυψε ότι πριν φτάσει στην Αμερική ο πατέρας της πέρασε στη Βουλγαρία, υπηρέτησε ως βούλγαρος στρατιώτης στην Ξάνθη, έκανε ένα γάμο, απέκτησε ένα παιδί που πέθανε όπως και η πρώτη σύζυγός του, γεγονότα που είχε κρύψει σε όλη του τη ζωή, καθώς το μόνο που γνώριζε η κόρη του ήταν το ελληνικό του παρελθόν και ότι κάποτε πέρασε στη Βουλγαρία.
Σκηνοθέτης δεν είναι κλειστό επάγγελμα.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να πάρουν το χρίσμα.
Σαν σκηνοθέτης ας πούμε εγώ, θα ήθελα τον Τομ Χανκς να υποδυθεί τον σοφιστή ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ.
Μέσα στον Αρχαιολογικό Χώρο των ΑΒΔΗΡΩΝ.
Στη ζωή του τα ” γεύτηκε ” όλα.
Δόξα, πλούτο, προβολή, διασημότητα.
Ας ταυτιστεί με κάποιον από τους κορυφαίους του  πνεύματος από τον τόπο που έγινε γαμπρός.
Εμείς οι αδιόρθωτοι έτσι τον βλέπουμε.
Σαν γαμπρό μας.
Να μη μακρυγορούμε.
Ασίστ στην πηγή της πληροφόρησης, το περιοδικό people news, να κάνει την πρόταση στο γαμπρό μας, εφόσον φυσικά κρίνουν οι ιθύνοντες.
Ο κατά φαντασία σκηνοθέτης

Στέλιος Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button