Το τρίτο μάτι

Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 27η Ιουλίου 2008 εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελέημων θα ιερουργήσει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος από ώρα 10.30 έως 13.00 και από 18.00 έως 22.00.

*Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 27η Ιουλίου 2008 εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελέημων θα ιερουργήσει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος από ώρα 10.30 έως 13.00 και από 18.00 έως 22.00.


 


*Ο Σύλλογος Αγίας Παρασκευής Αμαξάδων σας προσκαλεί στην Βραδιά Επικοινωνίας και Αναπόλησης στην Κεντρική Πλατεία Αμαξάδων την Κυριακή 27 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ.


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία του συγγραφέα κ. Θανάση Μουσόπουλου με θέμα “Ολοι μαζί στην ευλογημένη γη της Θράκης”, μουσική, παραδοσιακά εδέσματα.


Με την συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Εβρου


 



*“Από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχα δηλώσει ότι προέρχομαι από τη μειονότητα και ότι θα καταβάλω προσπάθειες για την ανάδειξη των προβλημάτων της.


Συγχρόνως δήλωσα ότι θα είμαι βουλευτής όλου του νομού και όλων των πολιτών, αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν.


Οι θέσεις μου ήταν απλές και ξεκάθαρες και τις διατύπωσα με συνέπεια και δύναμη εδώ και ένα χρόνο.


Είναι, όμως, προφανές ότι κάποιοι δεν αρέσκονται στην ουσιαστική πολιτικοποίηση της μειονότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.


Ούτε αρέσκονται στην απήχηση που έχουν οι αρχές και οι αξίες του Κινήματός μας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι πολιτικές αρχές και αξίες του Γιώργου Παπανδρέου στον απλό μειονοτικό πολίτη.


Και μιας και άρχισαν να καταρρέουν και μυρίζει εκλογές, προσπαθούν με κόλπα να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και φανατισμού.


Εγώ προσωπικά, ως βουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, αλλά και όλοι οι νηφάλιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής δεν θα επιτρέψουμε σε “γνωστούς άγνωστους” να διαταράξουν την αρμονική συμβίωση στην περιοχή.


Η προσωπική μου πορεία αλλά και η ιστορία της οικογένειας μου στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής είναι γνωστά και αποδεκτά από το σύνολο της μικρής μας κοινωνίας.


Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με παρουσιάζει ως δήθεν υποκινητή εκτροπών και να μου παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού” τονίζει μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωση του που έδωσε χθες στη δημσιότητα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ξάνθης κ. Τσετίν με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου. Για λόγους δεοντολογίας γιατί αναφέρεται σε δημοσίευμα άλλης εφημερίδας δεν τη δημοσιευουμε ολοκληρη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button