Απογευματινή προπόνηση

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μετά την προθέρμανση, χώρισαν του παίκτες σε δύο γκρουπ και στη συνέχεια δούλεψαν σε τομείς της αμυντικής και επιθετικές τακτικής. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα από τις προπονήσεις της οποία απέχει μόνο ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μετά την προθέρμανση, χώρισαν του παίκτες σε δύο γκρουπ και στη συνέχεια δούλεψαν σε τομείς της αμυντικής και επιθετικές τακτικής. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα από τις προπονήσεις της οποία απέχει μόνο ο Μιχάλης Ζαρόπουλος. Για την επόμενη αναμέτρηση η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Παντελή Καπετάνου και Τάσου Παπάζογλου ενώ αντίθετα επιστρέφουν στην διάθεσή της οι Καρίμ Σολτάνι και Δήμος Μπαξεβανίδης. Ο Μανώλης Μπέρτος που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Πανθρακικό ενώ ο Κριστιάν Ομπόντο που έχει 4 κίτρινες δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Κομοτηνή.

 

Την Τετάρτη η βράβευση

 

Ο Παντελής Καπετάνος κέρδισε και το 2ο ατομικό βραβείο στην κατηγορία «Best Goal» για την 26η αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός μετά το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό και το πρώτο βραβείο, συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό της προτίμησης των φιλάθλων για το γκολ που σημείωσε στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο τελικό 0-1. Η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10:15 στο προπονητήριο της ΠΑΕ από τον Πρόεδρο των Xanthifans Αριστοκλή Καραμανίδη.

 

Την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 21:30 ο ημιτελικός

 

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2014-2015. Η αναμέτρηση του «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί στις 21:30. Το πρώτο παιχνίδι είχε κριθεί από το γκολ του Κλέιτον στο 7ο λεπτό στο τελικό 0-1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button