Έμφαση στην τακτική

Δύο μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος η SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής στα πλαίσια προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, χώρισαν σε υποομάδες τους ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική λειτουργία, την επιθετική ανάπτυξη και στη συνέχεια στα τελειώματα φάσεων.

Δύο μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος η SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής στα πλαίσια προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, χώρισαν σε υποομάδες τους ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική λειτουργία, την επιθετική ανάπτυξη και στη συνέχεια στα τελειώματα φάσεων. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τετάρτης την τελευταία της προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον ημιτελικό.

Ο Παντελής Καπετάνος αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Δήμος Μπαξαβενίδης (7) στα εντός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης και ο Καρίμ Σολτάνι (10) στις αναμετρήσεις με Εργοτέλη (εντός) και Πανθρακικό (εκτός).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button