Ο κύβος ερρίφθη.

Ο κύβος ερρίφθη. Οι έλληνες βουλευτές της αντιπολίτευσης, παρά τις “λυσσώδεις” προσπάθειες Σαμαρά – Βενιζέλου και των συν αυτώ, καταψήφισαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για το ύπατο αξίωμα της χώρας και οδηγούμεθα στις 25 Ιανουαρίου 2015 σε εκλογές.

Ο κύβος ερρίφθη. Οι έλληνες βουλευτές της αντιπολίτευσης, παρά τις “λυσσώδεις” προσπάθειες Σαμαρά – Βενιζέλου και των συν αυτώ, καταψήφισαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για το ύπατο αξίωμα της χώρας και οδηγούμεθα στις 25 Ιανουαρίου 2015 σε εκλογές.

Σκυθρωπός, κατηφής και με την επιθετικότητα ατόμου που χάνεται, ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, όχι με το πρόγραμμα, το mail Χαρδούβελη τα μέτρα που θα λάβει άμεσα αν ο λαός τον επανεκλέξει, αλλά με επίθεση ανάλογη του 2012 (τότε επιθέσεις γίνονταν κατά του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου) αυτή τη φορά κατά του διεκδικητή και ίσως του νέου πρωθυπουργού της χώρας του Αλέξη Τσίπρα.

Η λασπολογία, το αίσθημα του φόβου και οι άναρθρες κραυγές δε θα περάσουν στο θυμικό της ελληνικής κοινωνίας.

 

Τα πλέον θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων του τραγικού θαλάσσιου ατυχήματος του πλοίου Norman Atlantik, βόρεια της Κέρκυρας, στη φουρτουνιασμένη Αδριατική θάλασσα.

Οι 10 νεκροί και οι 40 αγνοούμενοι είναι ο θλιβερός απολογισμός της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο πλοίο και των ελλιπών προσπαθειών που έγιναν από τις ιταλικές αρχές για σαράντα περίπου ώρες, εν μέσω δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών.

Για τη ναυτική τραγωδία έχει επιληφθεί ιταλός εισαγγελέας και έχουν αρχίσει οι έρευνες για απόδοση ευθυνών. Στη χώρα μας το όλο θέμα το λιβανίζουμε και θα επιληφθεί η δικαιοσύνη εν ευθέτω χρόνω…

 

Χαμός, τρελός χαμός, στις τράπεζες από το μέγα πλήθος που προσπαθεί να πάρει τις συντάξεις του, τα ποσά των αγροτικών επιδοτήσεων, κάποια υπόλοιπα των ανοικτών δανείων αγροτών και να πληρώσουν ταυτόχρονα, όσοι μπορούν τα τέλη κυκλοφορίας, τον ΕΝΦΙΑ και τις άλλες υποχρεώσεις τους.

Ειδικότερα στο κατάστημα της πρώην αγροτικής τράπεζας και νυν τράπεζας Πειραιώς, υπήρξε το αδιαχώρητο, όπου η γνώση, η εμπειρία, η θέληση του προσωπικού και η σωστή διαχείριση της κατάστασης και οι κατευθυντήριες γραμμές της ηγεσίας του καταστήματος ξεπέρασαν χωρίς προβλήματα και εντάσεις την όλη κατάσταση, εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες της τράπεζας αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια των πελατών.

 

Τι θα γίνει τελικά με τους υποψηφίους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον προεκλογικό αγώνα που έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διεξαγάγουν. Θα είναι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό και ο προεκλογικός αγώνας θα γίνει μέσα από τις φυλακές ή θ’ αφεθούν ελεύθεροι;

Η δημοκρατία προστάζει το δεύτερο, επειδή ούτε έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα, ούτε τους έχει αφαιρεθεί με δικαστική απόφαση το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Η δικαιοσύνη θ’ αποφασίσει…

 

Η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Παναγιώτη Σγουρίδη, ενός εμπειρότατου πολιτικού με χρόνια παρουσίας στο κοινοβούλιο και με ατέλειωτες ώρες παρουσίας στη θέση του αντιπροέδρου της βουλής, θεωρείται και είναι η θετικότερη εξέλιξη των πολιτικών δρωμένων εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου για την Ξάνθη.

Να ευχηθούμε στον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη αν επιλέξει την κάθοδό του στις εκλογές κάθε επιτυχία για το καλό και συμφέρον της Ξάνθης και της Θράκης μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button