Δημοτικές Εκλογές

Δημαρχόπουλος στο STAR 88,8 fm: “Πρέπει υπεύθυνα και γενναία να πάρουμε απόφαση να ψηφίσουμε το νέο, την αλλαγή, τις φρέσκιες ιδέες”

Ξεκάθαρος ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στη σημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm. “Την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο. Υπάρχει ένα μέτωπο απέναντι στην αδιαφορία, την ανικανότητα, απ’ όλες τις παρατάξεις. Πρέπει υπεύθυνα και γενναία να πάρουμε απόφαση να ψηφίσουμε το νέο, την αλλαγή, τις φρέσκιες ιδέες. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε το Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος μέχρι τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής, ότι ήταν να δώσει το έδωσε, καιρός να προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο.”

“Αυτό που με ενδιέφερε πάντα και το έλεγα κάθε στιγμή είναι η επόμενη μέρα στο Δήμο Ξάνθης. Η πόλη σήμερα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε να είναι,  η πόλη που θα μεγαλώσουν αύριο τα παιδιά μας. Είναι στη χειρότερη κατάσταση που υπάρχει. Δεν προχώρησε σχεδόν τίποτα από ότι που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα την προηγούμενη περίοδο 2014 – 2019. Είχε ένα χρυσό βραχιόλι ο δήμαρχος με τις μελέτες και τα έργα που ήταν σε εξέλιξη, αυτά καθυστέρησαν τραγικά όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα όποιον και να ρωτήσεις έξω στην πόλη θεωρεί ότι έχει γίνει είναι από εποχή Δημαρχόπουλου.

Οι εκλογές την πρώτη Κυριακή έδειξαν ότι, οι πολίτες θέλουν αλλαγή διοίκησης στο Δήμο Ξάνθης. Θέλουν τους νέους, θέλουν φρεσκάδα.

Την Κυριακή είναι διαφορετικές οι εκλογές. Την πρώτη Κυριακή ψηφίζουμε προγράμματα, θέσεις, ψηφίζουμε τους δημοτικούς συμβούλους που θα απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο, τη δεύτερη Κυριακή ψηφίζουμε δήμαρχο.

Καλούμαστε όλοι πρώτον να πάμε να ψηφίσουμε. Είναι τραγικό να γκρινιάζουμε πέντε ολόκληρα χρόνια ότι δεν έγινε τίποτα και να μην πάμε να ψηφίσουμε και να δώσουμε εμείς την επόμενη μέρα στο δήμο και το δεύτερο να πάμε να ψηφίσουμε δήμαρχο. Να είναι ένας νέος άνθρωπος που ενδεχομένως, λέω και είμαι προσεχτικός σε αυτα΄τα λόγια , έχει ένα καινούργιο όνομα, φέρνει μια φρεσκάδα ή θα είναι αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα.

Εμείς πήραμε μια ξεκάθαρη θέση  Υπάρχει ένα μέτωπο απέναντι στην αδιαφορία, την ανικανότητα, απ’ όλες τις παρατάξεις. Πρέπει υπεύθυνα και γενναία να πάρουμε μια απόφαση, να ψηφίσουμε το νέο, την αλλαγή, τις φρέσκιες ιδέες.

Δεν μπορούμε να στηρίξουμε το Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος μέχρι τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής, ότι ήταν να δώσει το έδωσε, καιρός να προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο.

Να δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτό το καινούργιο.”

Για την παραίτηση του απο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Πρότυπο” και το μέλλον της παράταξης είπε:

“Αυτά είναι ζητήματα που θ’ ακολουθήσουν μετά τις εκλογές την Κυριακή. Δεν είναι σήμερα το ζητούμενο. Μέχρι το Δεκέμβριο θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις στην παράταξη.”

Θα είστε στο Δημοτικό Συμβούλιο;

“Πρέπει να δώσουμε χώρο στους νέους. Το πιστεύω ακράδαντα. Πρέπει η Ξάνθη να αναπνεύσει”

(Φωτο Αρχείου)

Από το χρόνο 25.00

Σύνδεσμος λήψης
https://www.transfernow.net/dl/20231012hStoZMnr/wJO6boXi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button