Η επομένη των εκλογών

Αγαπητοί φίλοι

Οι εκλογές τελείωσαν. Ήδη τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Θετικό επίσης κρίνω και το γεγονός ότι η νέα Κυβέρνηση δεν αποτελείται από ένα κόμμα. Ελπίζω η καινούρια ημέρα που ξημέρωσε και οι ελπίδες που τρέφαμε για το καλό της Πατρίδας μας να εκπληρωθούν.  

Αγαπητοί φίλοι

Οι εκλογές τελείωσαν. Ήδη τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Θετικό επίσης κρίνω και το γεγονός ότι η νέα Κυβέρνηση δεν αποτελείται από ένα κόμμα. Ελπίζω η καινούρια ημέρα που ξημέρωσε και οι ελπίδες που τρέφαμε για το καλό της Πατρίδας μας να εκπληρωθούν.  

Ο φτωχοποιημένος ελληνικός λαός, δοκιμαζόμενος τα τελευταία 4 χρόνια, γνώριζε ότι το επόμενο μέτρο που θα έπαιρνε η απερχόμενη Κυβέρνηση θα του στερούσε πλέον την ελευθερία του. Με αυτιά κουρασμένα να ακούν ψέματα και υποσχέσεις, με μάτια πονεμένα να βλέπουν συνανθρώπους άστεγους και πεινασμένους και την ψυχή του να μην αντέχει να ανεχθεί άλλες υποκρισίες, δεν υπέκυψε στον τρόμο και έστειλε με τη ψήφο του, τους δυνάστες του, εκεί που τους άξιζε.

Η καθημερινότητα όμως συνεχίζεται. Συνεχίζουμε κι’ εμείς να ζούμε στην ακριτική Θράκη μας. Εδώ τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Όλα τα κόμματα συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτια τους υποψηφίους της μουσουλμανικής μειονότητας προκειμένου να μην χάσουν τους ψήφους τους. Εξελέγησαν 3 μουσουλμάνοι βουλευτές. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν καθόλου κακό αν οι ίδιοι αυτοί βουλευτές δεν αυτοπροσδιοριζόταν ως τούρκοι, δεν ήταν όργανα του τουρκικού προξενείου, δεν είχαν την προβολή του τουρκικού TRT, δεν μοίραζαν λεφτά σταλμένα από την τουρκική κυβέρνηση και δεν ψηφιζόταν από τους μεταφερόμενους, μαζικά με πούλμαν, ψηφοφόρους από την Τουρκία. (Υπάρχουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με πούλμαν στα τελωνεία των Κήπων (Αλεξανδρούπολη) και Καστανιών (Ορεστιάδα) που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές).

Ένας από αυτούς τους υποψηφίους, αυτοπροσδιοριζόμενος ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΜΑΚΟΣ, ο Ιρφάν Μεχμεταλί, υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ, πήρε μόνο 193 ψήφους.

Στον σύνδεσμο http://tourkikanea.gr/2015/01/azinlik-13/ θα διαβάσετε όλα τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών και τον τρόπο που παρουσιάζονται συγκεντρωτικά από τα τουρκικά μέσα.

Επίσης σας προτείνω να διαβάσετε, για προβληματισμό, στον σύνδεσμο http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7/

απόψεις του δημοσιογράφου – συγγραφέα – τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη σχετικές με τις θέσεις ενός από τους παραπάνω μειονοτικούς βουλευτές, του κ. Χουσεΐν  Ζεϋμπέκ.

Εύχομαι και ελπίζω η νέα συγκυβέρνηση να στρέψει τα βλέμματα  της στη ξεχασμένη Θράκη και να φωνάξει παρούσα και με τις ενέργειες της να βάλει φρένο στις επεκτατικές βλέψεις της συμμάχου μας Τουρκίας στην περιοχή.

Για την Πατρίδας μας, να αποκαταστήσει το κύρος της για να σταματήσουν οι βάρβαροι να μας δείχνουν με το δάχτυλο και να μας το κουνούν κιόλας!!

 

Αργύριος Ανδριώτης

Απόστρατος αξιωματικός ΣΞ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button