Μαζί με την Αυτοδιοίκηση και τους Εργαζόμενους

Περιοδεία στους Δήμους και την Περιφερειακή Διοίκηση πραγματοποιήσε ο Υπ. Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη Γ. Χουλιάρας, στο πλαίσιο επαφών με θεσμικούς φορείς και κοινωνικοποιώντας τόσο τις προσωπικές του θέσεις όσο και τις θέσεις του κόμματός του.

 

Περιοδεία στους Δήμους και την Περιφερειακή Διοίκηση πραγματοποιήσε ο Υπ. Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη Γ. Χουλιάρας, στο πλαίσιο επαφών με θεσμικούς φορείς και κοινωνικοποιώντας τόσο τις προσωπικές του θέσεις όσο και τις θέσεις του κόμματός του.

 

Ο κ. Χουλιάρας που υπηρέτησε τον Α’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ξάνθης αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαρ. Δημαρχόπουλο στον οποίο εξέθεσε τις απόψεις του αλλά και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ενδυνάμωση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμευόμενος για απόλυτη στήριξη στο θεσμό εκείνο που είναι το εργαλείο της καθημερινότητας του πολίτη στην κάθε μικρή κοινωνία. Παράλληλα και τιμής ένεκεν, ο κ. Χουλιάρας συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Τοπείρου κ. Θ. Μίχογλου τόσο για το θεσμικό του ρόλο, όσο και για το ότι ο Δήμος Τοπείρου είναι και η γενέτειρα του Υπ. Βουλευτή (Οικισμός Αγ. Αθανασίου).

 

Και στους δύο δήμους, όπως και σε όλους του Νομού, όπου τα προβλήματα περισσεύουν των πόρων και των διαθέσιμων μέσων λειτουργίας, ο κ. Χουλιάρας υποσχέθηκε ότι την επομένη της εκλογής του θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε οι παθογένειες του παρελθόντος να εξαληφθούν και να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο βιώσιμων δήμων που θα δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα του πολίτη.

 

Στη συνέχεια ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κων/νο Ζαγναφέρη και με την εμπειρία του διατελέσαντος Νομαρχιακού Συμβούλου, συζήτησαν για όλα εκείνα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης αλλά και εν γένει την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης. Ο κ. Χουλιάρας διατύπωσε την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης – που το ΠΑΣΟΚ εγκαθίδρυσε στη χώρα – λέγοντας στον κ. Ζαγναφέρη ότι θα είναι αρωγός για ότι καλύτερο σχεδιάζεται ή θα σχεδιαστεί απο κοινού για την Ξάνθη και την Περιφέρεια.

 

Τέλος, ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χουλιάρας, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπου είχε μία παραγωγική συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Μπεμπεκίδη Αγγελο και τη Διοίκηση του φορέα και συζητήθηκαν τα θέματα της αυξητικής πορείας της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης και άλλων εργασιών ζητημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χουλιάρας είναι «παλιός γνώριμος» του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, μιας και ως Δικηγόρος υπερασπίστηκε πολλές φορές Εργατικά και Ασφαλιστικά Ζητήματα Εργαζομένων και Σωματείων όταν του ζητήθηκε η συνδρομή του, σε αγώνες διεκδίκησης δικαιωμάτων, που μεθοδευμένα είχαν θετική κατάληξη για τους Ξανθιώτες Εργαζόμενους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button