Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών!

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

 

Στις εκλογές της Κυριακής θα ορισθεί η πορεία και η τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια. Θα αποφασισθεί  εάν θα κάνουμε το ένα και σταθερό βήμα μπροστά, για την έξοδο από την κρίση, το μνημόνιο, την επιτήρηση της τρόικας, έτσι ώστε να πάμε στο νέο καθεστώς, πιο χαλαρό και  φιλικό, της προληπτικής πιστωτικής γραμμής και να επανέλθουμε στις αγορές, στην ομαλότητα. Ή εάν θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω.

 

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

 

Στις εκλογές της Κυριακής θα ορισθεί η πορεία και η τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια. Θα αποφασισθεί  εάν θα κάνουμε το ένα και σταθερό βήμα μπροστά, για την έξοδο από την κρίση, το μνημόνιο, την επιτήρηση της τρόικας, έτσι ώστε να πάμε στο νέο καθεστώς, πιο χαλαρό και  φιλικό, της προληπτικής πιστωτικής γραμμής και να επανέλθουμε στις αγορές, στην ομαλότητα. Ή εάν θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα χαθούν όσα κερδίσαμε με θυσίες, με κόπους του ελληνικού λαού. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει τώρα, σε αυτή ειδικά την εκλογική αναμέτρηση, όχι το ποιος θα κυβερνήσει, αλλά προς το πού θα πάει η χώρα, τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια.

Βεβαίως, έχει  πολύ μεγάλη σημασία το ποιο κόμμα  θα είναι πρώτο και ποιο δεύτερο, αναμφίβολα. Αλλά ακόμη πιο μεγάλη σημασία έχει το ποιος θα είναι τρίτος. Το ποιος θα έχει την τρίτη εντολή, ποιος θα μπορέσει να παίξει πιο αποφασιστικά το ρόλο του εγγυητή της εθνικής σταθερότητας, όχι της κυβερνητικής σταθερότητας. Έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτός ο παράγοντας, ο τρίτος, να έχει την ευθύνη, να έχει δοκιμαστεί, να έχει τη γνώση, να έχει την εμπειρία.

 

Και αυτός δεν είναι άλλος από το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, που σήκωσε το βάρος και το κόστος της προσπάθειας τα τελευταία χρόνια.

 

Γιατί είναι ο πιο αξιόπιστος πόλος για ένα ευρύ κυβερνητικό σχηματισμό, που θα εξασφαλίσει τη πολιτική, οικονομική, θεσμική, εθνική και αναπτυξιακή σταθερότητα της χώρας.

 

Γιατί είναι ο φυσικός εκφραστής της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, ο εγγυητής σε κάθε διαπραγμάτευση σχεδίου εξασφάλισης της ρευστότητας στην αγορά και ακόμη περισσότερο ο προνομιακός εταίρος του πολιτικού σχηματισμού που εξασφαλίζει για την Ευρώπη το μεγαλύτερο σχέδιο επενδύσεων- που είχε ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση- στα επόμενα τρία χρόνια, μέσα από το πακέτο Γιούνγκερ ύψους 315 δις.

 

Αυτό θα μειώσει άμεσα την ανεργία, θα διοχετεύσει ρευστό στη κατανάλωση και κυρίως θα βελτιώσει δραστικά το επίπεδο ζωής των πολιτών.

 

  • Η ψήφος στη Ν.Δ. με τις εμμονές και εκφοβισμό της και στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις ψευδαισθήσεις και τις ανέφικτες υποσχέσεις, είναι χαμένη, γιατί αρνούνται τη συναίνεση. Οι εν λόγω «μοναμάχοι» διχάζουν, δεν ενώνουν τον Λαό.

 

  • Η ψήφος στους ΑΝΕΛ και το ΚΙΔΗΣΟ, επίσης, θα πάει στον «βρόντο», αφού από τα μέχρι στιγμής δεδομένα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι δεν θα πιάσουν το ελάχιστο ποσοστό για να εισέλθουν στη Βουλή.

 

  • Το ΚΚΕ είναι απόλυτα αρνητικό σε οτιδήποτε και κατά της Ευρώπης.

 

  • Η Χρυσή Αυγή, έκφραση του νεοναζιστικού μορφώματος στην Ελλάδα, είναι, επίσης, κατά της Ευρώπης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

  • Το Ποτάμι είναι ρευστό όπως το νερό. Είναι ένα ασπόνδυλο κόμμα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ένα συνονθύλευμα προσώπων πάσης ιδεολογικής απόχρωσης που δεν προάγει την πολιτική ως έκφραση, κατασκεύασμα μεγαλοεπιχειρηματιών των ΜΜΕ, για να προάγουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα.

 

Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική παράταξη είναι η μόνη επιλογή στη Ξάνθη, γιατί είναι φωνή της λογικής, της ισορροπίας και της αλήθειας.

Γιατί είναι το κόμμα των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και της οικονομικής ανάπτυξης στη Θράκη και τη Ξάνθη και της εφαρμογής της ισονομίας και ισοπολιτείας. Γιατί και τώρα η Συνεργασία, η Εθνική Συνεννόηση και η Σύσταση Εθνικής Διαπραγματευτικής Ομάδας που προτείνει το ΠΑΣΟΚ ανταποκρίνεται στη βάση της πολιτικής πραγματικότητας και κυρίως στη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της χώρας μας. 

 

Προσωπικά είμαι απ’ αυτούς που συνδέω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης στη Ξάνθη. Δεν σκοπεύω να κάνω καριέρα στη πολιτική. Έχω, όμως, το μεράκι και το σθένος να εκφράσω στο Κέντρο των Αθηνών, με την εκλογή μου, τον πόνο, την αγωνία και τη φωνή των απλών ανθρώπων, όπως επί πολλά χρόνια τους υπερασπίσθηκα από διάφορες θέσεις ευθύνης.

 

Ας μείνουμε σταθεροί και αυτή τη φορά, όσοι πιστέψαμε, πιστεύουμε και κρατάμε τις αξίες που διακήρυξε το ΠΑΣΟΚ, μετέδωσε στο Λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου και συνεχίζει να υπερασπίζεται η ισχυρή προσωπικότητα του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου.

 

Ας αγωνισθούμε για να είναι τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και στη Περιφέρεια Ξάνθης.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button